ימים של שלום

תמונות: הראשל"צ הגר"ש עמאר ואריה דרעי בריקוד משותף

במהלך חתונת בנו של איש ש"ס משה עידן, פצחו רבה הראשי של ירושלים הראשל"צ הגר"ש עמאר ויו"ר ש"ס השר אריה דרעי בריקוד משותף עם החתן ואביו. צפו בתמונות מהאירוע (חדשות, חרדים)

אריה דרעי והראשל"צ הגר"ש עמאר בחתונה, הערב (צילום: כיכר השבת)

הראשל"צ ורבה של ירושלים הגאון רבי שלמה עמאר, רקד הלילה (שלישי) יחד עם יו"ר ש"ס שר הפנים אריה דרעי בשמחת איש ש"ס משה עידן.

בשמחת חתונת בנו של עידן, אחד מאנשי ש"ס בעיר ירושלים וחברו של אריה דרעי, השתתפו זה לצד זה רבנים ואישי ציבור. רגע מעניין במיוחד נרשם כאשר לשמחה הגיעו הראשל"צ הגר"ש עמאר והשר אריה דרעי. השניים לחצו ידיים ורקדו במעגל משותף יחד עם החתן ואביו, כשמאות המשתתפים רוקדים סביבם.

יצוין, כי הריקוד המשותף מגיע כשבוע לאחר הטענות לפיהן הגר"ש עמאר לא השתתף בהילולת הבאבא סאלי מאחר ולכאורה הופעלו לחצים מצד ש"ס על משפחת אבוחצירא שלא להזמינו. טענות שבש"ס הכחישו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
של דרעי בנדלן
יוסף בנן
12
הייתי בחתונה, אחת החתונות השמחות, מזל טוב
יעל
11
פשוט מדהים
מצל
10
לא נתנו ידיים אחד לשני הרב כועס עליו מאוד
דני
9
ילה הלואי ויהיה שלום כבר לעד ולנצח נצחים
רפאל
8
הרב עאמר חייב לזרוק את ניסים אלקסלסאי הוא זה זורע את המריבות לכן עליו לפטר אותו שיחזור בחזרה לבאר שבע ושם יחפש עם מילהתעסק
הנושרת מפתוחי ח
7
מנסה להרות לנו שהו עושה שלום דרעי ארמי אף אחד לא ממאמין לך
יעקב תלמיד מרן
6
חייב להיות שלום אמיתי אחרת אנחנו בבעיה קודם בין גדולי ישראל, הרב יצחק יוסף, הרב עמאר, הרב מאזוז, וכן שאר גדולי הדור ואח"כ הפוליטיקאים אריה דרעי ואלי ישי, שניהם מאוד חשובים אחחח הלואי.... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שחר
5
הלוואי שזה ימשיך ויתרבה השלום
אחדות
4
למה לא ירקדו ............ מתאים להם לישמוח ולירקוד (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
רבי אברהם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: