האזינו למתקפה

הרב מוצפי: "הפוליטיקאים החרדים טיפשים, אל תאמינו בהם"

הגאון הרב בן ציון מוצפי תוקף את ההכרה ברפורמים: "לא יהודים", מכנה את הפוליטיקאים החרדים "טיפשים, גם אם יש להם פאות וזקן" ומזהיר את הציבור: "אל תאמינו בהם". האזינו (חרדים, בארץ)

(צילום: יעקב כהן)

חדשות חרדים

00:00/00:00

ביקורת חריפה: הגאון רבי בן-ציון מוצפי, מבכירי הרבנים הספרדים, יוצא במתקפה חריפה נגד ההכרה ברפורמים ומכנה אותם "לא יהודים". בנוסף, הוא מותח ביקורת על הפוליטיקאים החרדים וקורא לציבור לא להאמין להם.

בשיעור שמסר הרב מוצפי בסוף השבוע האחרון אמר הרב מוצפי: "לרפורמים אין 'תשכון' (מתוך תפילת שמונה עשרה. י.כ.) הם בכלל לא מתפללים, הם סתם באים לעשות לנו פרובוקציה, להכעיס, לקחת שם חלק בכותל".

הרב מוצפי מתח ביקורת חריפה על הפוליטיקאים החרדים: "ואלה הטיפשים, הפוליטיקאים, נותנים להם. אני מדבר על הפוליטיקאים שקוראים לעצמם חרדים, יש להם פאות וזקן, ויש להם שני תפילין ושמונה תפילין כל יום, אל תאמינו בהם!".

הרב מוצפי חזר לתקוף את הרפורמים שמשמיטים חלקים מהתפילה הנוגעים לביאת המשיח וקבע כי הם לא יהודים: "הם מוחקים, לא רוצים ירושלים, תנו אותה לערבים - מצידם. איפה הם היו כל הזמן? הם אומרים שהם 2 מיליון - באמריקה, אין להם עסק עם ארץ ישראל, עם הארץ הזו אין להם עסק, הם לא יהודים בכלל".

הרב לעג לרפורמים שמחפשים "שוויון" גם ביהדות: "אלוהי אברהם יצחק ויעקב, אלוהי שרה רבקה רחל ולאה ואלוהי שולמית אלוני, מה זה?...".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

19
הרב צודק בכל מילה. שירבו כמותך בישראל. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
רות
18
בממשלה הקודמת הבית היהודי הכשירו את מתווה הכותל. לרפורמים. ונגישה לשרותי הדת.
בית של גויים
17
לא שומעים ממך שום תמיכה לגבי עצרת התעוררת וצום בשבוע הבא-הצום שלושה ימים..... כבוד הרב.....שעה אחרונה להציל...את עצמך. בקש סליחה מהציבור ונהג כמעשה אביך.....!!!!! לגבי הרבנות כבר נכתב- במשנה-שנא את הרבנות!!!!!-
גבריאל
16
חחחחח עושים ממנו ומכבוד הרב צחוק (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גיל
15
מוצפי יאמר להצביע לדרקים הללו לא אצביע להם כי הכל עוונטות מס שפתים והנה זה קרא הרב מוצפי אמר להצביע שס ובכל זאת לא הצבעתי ב''ה ועכשו אחחחחחח רואים כמה צדקתי
גאה בעצמי
שסניק מלוכלך
מוטי
14
מכלופפ דרעי לאיים על הרב בתמיכת ש''ס לא יכול הי' הרב לעשות כלום .עכשיו שאין בחירות ואין כלום הרב יכול לדבר בחופשיות. כמובן כשיגיעו ימי בחערטת הרב יצא בהצהרה רק שס כדברי הכנופיה של מכלופפפפפפפפ...... חחחחחחחחחחחההההההההההה ש עלובי נפש (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
בני
13
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מאוכזב
בש"ס אין פאות
שימשון
12
טיפשים!? זה פירגון לשבבניקים שנמצאים בכנסת ופמלייתםם (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חיים
11
סוף סוף נפתחו לו העיניים וגילה את האמת מי זה המכלוף הזה.
חסיד מרן
10
כל הבחירה והתמיכה בש"ס זה בגלל גדולי ישראל. אבל אם הפוליטיקאים אי אפשר להאמין בהם אפילו יש להם זקן ואפילו אם מניחין תפילין אז איך נאמין שהם מתייעצים עם גדולי ישראל??? ומדוע שניבחר שוב בש"ס??? מה שבעצם הרב אומר כאן שהפוליטיקאים עובדים עלינו ואינם מתייעצים בגדולי ישראל. הרי אותם מילים שהרב עמאר אמר הר
אמת וצדק

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: