"פועלים נגד ההלכה"

תיעוד: כך מטרידים ארגון שמפרסם ביתד נאמן

ל"כיכר השבת" הגיע תיעוד של בחור ישיבה שנכנס למשרדי ארגון חסד בבני ברק ומוחה על החלטת מנהליו לפרסם ב"יתד נאמן". נציג הארגון הטיח בו: "מרן ראש הישיבה הוא זה שקובע". צפו (חדשות)

חשבתם שהמאבק נגד המפרסמים ב"יתד נאמן" מצד גורמים המזוהים על הפלג הירושלמי הגיע לקיצו? תחשבו שוב. תיעוד שהגיע ל"כיכר השבת" מציג צעיר חרדי, ככל הנראה מקרב תומכיו של עיתון הפלס, שמגיע למשרדי ארגון צדקה ומוחה על החלטת הארגון לפרסם ב"יתד נאמן".

הקטע תועד במשרדי ארגון "בית לחם יהודה", ובחור הישיבה נראה בו כשהוא מוחה בפני אנשי הארגון על כך שהם בוחרים לפרסם ביומון הליטאי. לטענת הנוכחים, הבחור הטיח כי הפרסום ביתד נאמן הוא "בניגוד להלכה".

נציג הארגון נשמע משיב בתגובה "אתם הרי מאוד אוהבים הלכות. פושעים, עוכרי ישראל. אנחנו נמשיך. העיתון הוא ביטאון עולם התורה. הרב שטיינמן הוא מורנו ורבי חיים קנייבסקי הוא גדול הדור. מרן ראש הישיבה הוא זה שקובע".

בארגון אמרו ל"כיכר השבת" כי זו לא הפעם הראשונה שתלמידי ישיבה מטרידים אותם ו"מונעים מאיתנו לעזור למשפחות נזקקות". לדברי הארגון: "אנחנו נשמעים לדעתם של מרנן ורבנן גדולי ישראל, כך היה וכך יהיה. לא נרתע ממאבק כזה או אחר".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

12
אני מזועזע. שלוש שנים יתד נאמן מחרים את מי שמעז לפרסם בהפלס. מכירים ברפורמים ולא מוכנים להכיר בקיומו של הזרם הזה. הפלס מעולם לא החרם את יתד. הוא כועס על החרם של יתד על העסקים שיפרסמו בהפלס. אז מה אתם רוצים, שלא יאבקו על קיומם?
קורא הפלס
המלוכלכים ביותר שמפיצים פורנוגרפיה ושאר זוהמה. והסיבה היא שהם מורדים בגדולי הדור האמיתיים ובחרו להם, מסיבות של נקמה, עיתון פושע שמפיץ "דעת גדולים" שאינם אלא ה"ידא אריכתא" של עורך העיתון המשוקץ, נתי גרוסמן. אי לכך בהחלט יש להחרים עיתון מתועב זה עד למחייתו מהעולם,כיון שגרוסמן הנבל,הפלג הירושלמי שר"י ו
אבי
בור
פוגרום
11
בית לחם יהודה עוזרים לאלפי אנשים. לבוא אליהם בטענות כי פרסמו ביתד זה בושה וחרפה. אות קלון לפלג הירושלמי (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מכיר ויודע
10
צריך לקבל כל יהודי בסבר פנים יפות ולפרסם אצל כולם בלי גזענות !!!!! .
אחד העם
לא מפרסמים בעיתון גרוע ממנו וה'פלס' הוא הגרוע שבכל העיתונים כיון שכל כולו הוקם כדי למרוד הגדולי הדור האמיתיים.
אבי
9
אף אחד לא ראה שום חלוקה של הארגון הזה! מדובר בשלוחה של הרב מרדכי בונים ז. שמצא דרך להתחבר עם כמה מזרחיים תאבי ממון ובעלי יר״ש ״מרובה״ ומכאן הכל התגלגל, את אוסף סיפורי השכנים על מיליוני ככרות לחם וכו׳ אפשר לשלוח למסעודה משדרות שתאמין להבלים שכאלו, הלא בתוך עמי אנוכי יושבת ומלבד פירסומים של אותו הארגו
שפוי
8
ימח שמך כלב שכמוך על שפערת פיך וזלזת בגאון ישראל וקודשו אפס מאופס פשוט כלב מהלך על שתיים אתה אדם מסכן מעורער בנפשו ולא מתייחסים לאדם כזה רק בשביל לצאת ידי חובת ביזון התורה אני מוחה ומזהיר אותך קשות שכל מי שיעיז לדבר על תלמיד חכם לא משנה מאיזה חוג עדה או זרם אין תרופה למכתו (נשלח באמצעות כיכר השבת
מחאה
7
אני גר ברח' הרב בן יעקב והמשרדים של הארגון ממול הבית שלי, כל פעם שאני רואה את המתנדבים של הארגון מעמיסים על הבוקר את הלחם והחלב ויוצאים לחלוקה, אני מתפעל מחדש. סוף סוף ארגון שבאמת מחלק למשפחות במצוקה. את המעשרות שלי אני בלי נדר אעביר אליהם החודש, ואני קורא לכל מי שכבודו של מרן שליט"א חשוב לו, לעשות
ישראל
6
עד שיש עיתון שאפשר לקרוא אותו ללא פרסומות. פרסומות מקומן בלוח המודעות.
פוגרום
5
אלה עם האייפונים והסמארטופנים הטמאים כי אם לא איך היה מצלם
בני ברקי
עם אייפונים מצלמים את ה"גדוול" שלהם, מנהיג הפלג הירושלמי שר"י. אז אל תספר סיפורים על אלה, קודם טול קורה מבין עיניך.
אבי
4
אשרי הבחור המוחה ואשרי יולדתו כשכואב צועקים הוא התכוון בלשונו הזהב שלא לעשות אפליות אם מפרסמים שיפרסמו בכל העיתונים לרבות בהפלס שהוא גם בחסות רשכבה"ג מרן ראש הישיבה הגאון הגדול רבי שמואל אוירבעאך שליט"א ומסכן המוחה שלא הבין את העניין (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יענקי
3
גבר אל תפחדו מכל ילד כאפות שמגיע ומאיים. כה לחי!
שמעון
2
מעונין לתרום לארגון שנשמע לגדולי הדור. אל תרתעו מחבורת חוליגנים
יוחאי
1
מה אתה מיתמם אתה לא יודע שהאשכנזים המחבלים המלוכלכים שולחים לעבודה השחורה את הספרדים המשוכנזים המטומטמים והם חוכחים את ידיהם בהנאה???!!!
לזר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: