הקבלת פני רבו

בתור לברכה: מאות יהודים, שנייה לכל אחד

מאות בני אדם מגיעים להתברך בחול המועד מפיו של מרן שר התורה הגר"ח קנייבסקי. בעקבות העומס הרב, מבקשי הברכה עוברים על פניו של מרן בשרשת מהירה ואינסופית (חדשות)

הקבלת פני שר התורה: אלפים עברו היום (רביעי, חול המועד סוכות) להתברך מפי מרן שר התורה הגאון רבי חיים קניבסקי, כמידי יום בחול המועד.

כפי שפורסם מוקדם יותר השבוע ב"כיכר השבת", מרן הגר"ח קנייבסקי לא מקבל קהל בחג בביתו כלל, אלא רק לאחר התפילות בבית הכנסת לדרמן. בעקבות כך, נוצר עומס רב של מאות איש מידי יום המבקשים להתברך.

המבקשים להתברך עוברים על פניו של שר התורה לאחר התפילות, כשעל כל הקהל העצום מנצח ומנווט נכדו ונאמן ביתו הרב אריה קנייבסקי.

צילום: דוד זר

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
מזכיר קצת שהרבי מליובאוויטש חילק דולרים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אליהו
5
הקבלת בני רבו... אכן, את פני בניו של ר' חיים הם באו להקביל, ההם שמריצים אותם על פניו כמו בסרט נע. טיפ ל"בני רבו": אם אחד חרג ואילץ אתכם להתעכב - זרזו את הבאים אחריו בתור קצת יותר, כדי להתאזן עם הקצב שנקבע. אגב, במשחטות המהדרין הקצב המקובל הוא 26 לדקה. אגוטעמויעד.
גוי צדיק
4
הנכד ר' אריה הוא האיש הנכון במקום הנכון.
גוט מועד
3
הקצב הזה בשעות הקבלה של האדמו"רים בחסידויות הגדולות הוא דבר מקובל לחלוטין בימי חול המועד. ואין מה להתרגש. כבר שנים רבות שר' חיים הפך לאדמו"ר של הליטוואקעס. אגרויסע חצר.
גוי צדיק
2
למה כל כך הרבה כסף ושיווק לרב מהחצר אם יש יותר מדי עומס ודרישה להקבלת פנים לרב משהוא לא מריח טוב (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מש
1
ויודעים כי תפילתם לה' לא תענה, ומאמינים כי הרב שאיננו בוחן כליות ולב כמו ה', יענה ויברך אותם. ולפי מראה הרב, ראוי שגם הם יברכו אותו.
דן סגל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: