באישון ליל: אלמונים רוקנו את ביתו של הרב שלום בער סורוצקין

בליל שבת האחרון, פרצו אלמונים אל ביתו של הגאון רבי שלום בער סורוצקין, ראש מוסדות עטרת שלמה, וגנבו כלי כסף בשווי עשרות אלפי דולרים (חדשות, חרדים)

הרב שלום בער סורוצקין (צילום: יעקב נחומי, פלאש 90)

בליל שבת האחרון, פרצו אלמונים אל ביתו של הגאון רבי שלום בער סורוצקין, ראש מוסדות עטרת שלמה. הפריצה התרחשה ככל הנראה בשעה מוקדמת לפנות בוקר, בשעה שכל בני הבית ישנו.

הפורצים נטלו עימם כלי כסף יקרים בשווי של עשרות אלפי דולרים בהם חפצי יודאיקה נדירים הנמצאים ברשותו של ראש הכולל כבר שנים רבות.

במוצאי שבת הגיעו חוקרי המשטרה בנסיון לאתר את הפורצים, אולם המקורבים מספרים על תחושה קשה של אובדן חפצים יקרים מאוד אשר מלבד שווים הכלכלי יש לבני הבית ערך רגשי כלפיהם.

"זה מצער שנכנסים כך באישון ליל ולוקחים הכל בגניבה ואנו מצפים שהמשטרה תגיע לאשמים" אומרים המקורבים. יצויין כי הרב סורוצקין עצמו שהה השבת בישיבה בראשון לציון.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

18
דברים כאלה לא מפרסמים מסיבות מובנות !!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ח
17
עושה הרבה למען כלל ישראל ולא מגיע לו תגובות כאלה אדם ישר ונאמן בית בלי עיין הרע עם ילדים נפלאים קצת פירגון גם לי אין כ״כ הרבה כלי כסף נו הקב״ה שלח לו תחשבו לפני כל תגובה בברכת ואהבת לרעיך כמוך (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
רפי
16
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חני NYC
15
מישפחת סרוצקין משדרת עסקים ברגיל בקטנה עליהם (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם
14
אני מכיר את סורוצקין יותר ממכם והוא לא קנה אפילו פריט אחד הכול זה מפורים מי שרוצה יכול לבוא בפורים ליראות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוסי
כאלה מתנות בפורים?
רפאל
בתור מכיר היטב, הכל הכל ממתנות של פורים ושום דבר לא מכספו שלו, ואכן רבים הקנאים בדור ומעטים המוערכים כרב סורוצקין
מכיר הטיב היטב
13
בושה וחרפה אני כולי תפילה שבזכות רבי שמעון בר יוחאי יתפסו אותם ושיקבלו עונש כבד כראוי למבזים רב גדול וקדוש ישראל ומאחלת שיצליחו להחזיר לו את כל אשר נגנב מי ביתו סוף גנב לתליה זה מה שכתוב בתורתינו הקדושה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דפנה
12
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
משה
11
יש. לו ביטוח על מליון דולר לא לדאוג הוא יעשה על זה בוחטא
חיים
10
אם אתה ממש מעוניין לדעת באמת לאמיתה, מה הם אותם חלק מהעוונות שיש לאותו האיש, הנך מזומן לגשת לשכונת מקור ברוך, ולנסות לישון בדירות שישיבת 'עטרת שלמה' שוכרת עבור בחורי החמד שלה, ואם תצליח להירדם, סימן שאתה אחד משתיים: או שאתה חרש, או שאתה רמאי. וזה חלק קטן מהידועות לנו..........
שכן אחד הסובלים
9
יש יהודי שסובל מגזענות והשפלה. יודעים שליהודי אין כסף לקנות תרופות והיהודי זועק לשמיים בזמן שהוא מתייסר מכאבים ולמי איכפת????? היהודי מתחנן לבדק בית ומטורטר להביא מסמכים וגם עדויות של אנשים שמכירים את המצב ואת הקושי לכלכל את עצמו וגם שמנוע מלראות את ילדיו בגלל כסף ולא רק שמתעלמים הם מאשימים ומוציאים
יהודי אמיתי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: