אל תפספסו

כך מכינים אלפי שניצלים בישיבת 'מיר' • צפו

אלפי תלמידי ואברכי ישיבת מיר סועדים בחדרי האוכל של הישיבה מדי צהריים • צפו בהצצה נדירה למטבח הענק של הישיבה בעת הכנת אלפי מנות שניצלים לעמלי התורה (בארץ)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (42%)

לא (58%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
בבית אפשר להכין שניצל בהרבה פחות שמן-לפחות בבין הזמנים ניתן לאכול בריא.
אוי
7
המכונה מיבוא אישי מאירופה במחיר של 800,000 אירו לפני כשנתיים.
יעקב
זה נשמה מוגזם
אברהם
6
תמיד שאלתי את עצמי איך הכמות הזו . השניצלים הכי טעימים שטעמתי וטעמתי .. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוסי
5
נראה מאד לא ברי עם כל השומן השרוף הזה
Dude
4
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ד
3
מי שיאכל הכל בריא ורק תהיה לו בעיה עם השמן של השניצלים, לא ירגיש את זה בכלל הבעיה היא שאוכלים הרבה שמן בכל היום, אבל זה לא קשור לשניצלים
דן סגל
2
רק עכשיו הבנתי למה ברוב ימי השבוע יש שניצל בישיבה, [ואל תשאלו מאיפה אני יודע כי אני עובר שם כל יום בצהריים (גר לא רחוק) וראה את הבחורים עם צלחות חד פעמי הכי זולים עמוסים בשניצל ותוספות לוקחים לחדרים שלהם], זה הכי קל להכין, פשוט מאד.
מירער
1
אישית אני מוקיר תודה לישיבת מיר שזיכתה אותי ב״ה בשניצעל מעין עולם הבא. השניצעל עם טעם מצויין וכיף לי כשהפה שלי מלא בשמן הטעים והטוב. מי יתן ובני ישראל בארץ ובתפוצות יזכו לשניצעל שכזה. אמן. להצלחת לומדי התורה.
שלוימי המלא

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: