בעקבות "כיכר השבת"

הנהג האלים הורחק מ"קווי הציבור החרדי"

התיעוד המרתיח של נהג המטלטל אוטובוס עם נוסעים מבוהלים והתלונות נגד התנהגותו המשפילה חרדים - שנחשפו ב"כיכר השבת" - הובילו את חברת 'נתיב אקספרס' להרחיקו מקווי החרדים (חדשות)

הנהג, וילדה מבוהלת מהתנהגותו (באדיבות המצלם)

יום לאחר שפורסמו ב"כיכר השבת" תלאותיהם של מאות נוסעים חרדים בקו 987 שבין חצור הגלילית לבית שמש, בשל התנהגותו האלימה לטענתם של נהג אלים במיוחד, הוא זומן לבירור הדברים מול הנהלת חברת נתיב אקספרס המעסיקה אותו.

• קללות ואיומים באלימות: הנהג שמתעלל בנוסעים החרדים

בבירור זה אומתו התלונות על התבטאויותיו הקשות כלפי החרדים, באחת מהן הוא נשמע כזכור אומר "תידחסו פנימה, חרדים יודעים להידחס", תוך כדי שהוא דוחף בכוח כמה וכמה ילדים לאותו מושב.

לאחר הבירור, אף ננקטו נגדו הליכים משמעתיים, שכללו גם את הוצאתו ממצבת הנהגים של קווים המשרתים את "הציבור החרדי המכובד", כהודעת החברה היום (רביעי).

כזכור, פניות רבות נשלחו לחברת נתיב אקספרס נגד נהג זה, אך אלו לא זכו להתייחסות ראויה ומתבקשת. יצויין, כי גם כעת, לאחר בירור ואימות התלונות הקשות כלפיו, לא נקטה החברה בצעד מתבקש של פיטוריו.

כפי שדווח, הנהג המדובר איים יותר מפעם אחת על הנוסעים, לא הסכים להנמיך את עוצמת הרדיו, כיבה את המזגן ונסע לאט בכוונה, ובאחת מהפעמים אף טלטל את האוטובוס קדימה ואחורה, עד כדי שאחת הנוסעות נפלה, נחבלה ופונתה לבית החולים.

כאמור, מחברת נתיב אקספרס מעדכנים היום: "נערך בירור מול הנהג, ממנו עלה כי הוא אכן התבטא באופן לא ראוי ולא מכובד כלפי מי מהנוסעים. בהתאם, הנהג זומן לשיחת בירור והוזהר בנושא. בנוסף, ננקטו נגדו הליכים משמעתיים, והוא הוצא ממצבת הנהגים של קווים המשרתים את הציבור החרדי המכובד".

"חברתנו, נתיב אקספרס השייכת לקבוצת עפיפי", מסר דובר החברה, "חרתה על דגלה מתן שירות מיטבי לנוסע, המתבטא ביחס של כבוד ואדיבות לנוסעים ללא קשר למוצאם או לאמונתם, והמקרה הנדון עומד סתירה מוחלטת לערכים אלו".

הדובר הוסיף: "אנו מקווים שבכך הסרנו עשב שוטה, ומקרים דומים לא יישנו בעתיד. פנייה בנושא, מסייעת לנו לשפר באופן מתמיד ושוטף את השירות לנוסע, שכאמור מהווה נדבך עיקרי ומרכזי בפעילותנו".

"אנו בטוחים שמקרה מעין זה לא יקרה שנית, ואנו תקווה שהנוסעים בקווי חצור הגלילית, בית שמש ושאר קווי השירות, ימשיכו ליהנות משירותי התחבורה הציבורית הבטוחים, האדיבים והנוחים שאנו מעניקים", מסיימת את הודעתה החברה - שמתמודדת כעת במכרז על הפעלת קווים פנימיים באשכול בית שמש.

יצוין, כי בשבוע הקרוב צפוי מפגש של תושבים מבית שמש ומחצור הגלילית עם הנהלת החברה, כשזו צפויה להתנצל בפניהם ולהתחייב על הגברת הקשר עם תושבי הערים הללו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

14
חברים דתיים וחילונים על תחלילו את כל הנהגים בחברה יש הרבה מאוד נדיבים ומיקצועים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
איציק
13
הוא היה בבית חולים מצב אנוש כולל אובדן זיכרון
היה לו נס
12
כשישראל כץ מתעסק כמו ילד בגזירת סרטים (של כבישים ורכבות) והתחבורה הזיבורית מענינת אותו קדחת צריך להעיף אותו בדחיפות!!! ממשרד התחבורה
משה
11
זה פשוט סיפור הזוי על חברה הזויה שאם הייתה מכבדת את עצמה הייתה מעיפה את הנהג על טיל . אם דבר כזה היה קורה נגד נשים והנהג היה חרדי הוא היה מוצא להורג אבל אלימות אנטישמית נגד חרדים נסבלת... פשוט בושה . מרגיש כמו יריקה בפנים. אני מהיום בלנ"ד פשוט נמנע מלהשתמש בשרותי הבושה הזו . (נשלח באמצעות כיכ
איציק
10
ו (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
איש
9
הרי יש מחסור חמור בנהגים . קוראיםלו למשרדים אומרים לו נו נו נו ...ומעבירים אותו לקו אחר . רק משרד התחבורה יכול לנקוט אמצעים נגד הנהג כמו שלילה וכו קנסות , וצריך לפנות למשרד התחבורה מצד החברי כנסת . אחרת לא יהיה משהו שיגרום לנתיב אקספרס לתקן את הבעיה. . (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוני
8
עכשיו החילונים יחנכו אותו , אצלם הוא יהפוך לפודל....... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אודי
7
זה קרה לי עם נהג סופר בוס בבית שמש פניתי לחברה ולא עשו לו כלום (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שמואל
6
יהפוך לבן אדם. למה נוסעים צריכים לסבול? שור מועד! זו חברה שמעסיקה נהגים עבריינים.
אישה
5
אדם כזה לא אמור לשרת ציבור באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ישראל
4
שכמה ערסים החטיפו לו. הפעם כנראה בצדק...
דבש, ירושלים
3
עכשיו הוא קיבל פרס מבחינתו לא להיות בקווים של החרדים בהמשך הוא גם יחזור לקווים האלו לאט לאט צריך לפטר אותו ולנוסעים ממליץ לתבוע אותו אישית (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אזרח
שיש נוסעים שמגישים תביעת נזיקים אישית נגד הנהג. הוא הולך לאכול צינור שהוא לא חלם עליו. מצווה לפרסם את הסיפור למען ישמעו וייראו
נוסע באוטובוס
2
נפתח קבוצה בפייס וזה מה שמגיע
בואו נחרים את
1
בושה לחברה להודיע הוצאת עשב שוטה מהציבור החרדי .אך לישתול את העשב בציבור לא חרדי מותר ואף נאה לחברת האוטובוס.על זה נאמר בימקום לתקן נימצה מקלקל.אז מי העשב השוטה
ראובן שמעון

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: