"לקדש שם שמים"

כך סוכל מעצר עריק ע"י חבריו מ'הפלג' • צפו

מעצרו של צעיר חרדי עריק מצה"ל המתגורר בחדרה, בידי המשטרה הצבאית, נמנע בעזרת תלמידי ישיבת כנסת יצחק הסמוכה, שפתחו בשירה קולנית ונלהבת בשעת לילה מאוחרת (חרדים)

מאות מתלמידי ישיבת 'כנסת יצחק' חדרה, בראשות ראש הישיבה הרב יהושע ארנברג, נזעקו בשעת לילה מאוחרת לבית משפחה חרדית המתגוררת בעיר, בעקבות ניסיון מעצר של עריק מצה"ל על ידי המשטרה הצבאית.

בני הישיבה, המשויכת ל"פלג הירושלמי" צבאו על חדר המדרגות של העריק, כדי למנוע כל אפשרות של מעצרו בידי המשטרה. הם שרו בקול רם, ועמדו מול כוחות המשטרה הרבים שהגיעו למקום בניסיון לפזרם משם.

יצוין, כי גם שכני הישיבה החרדים התגייסו למניעת המעצר, בכך שהסיעו למקום ברכבם כמה פעמים עוד ועוד בחורים, באמצע הלילה, כדי להגדיל את היקף המחאה.

ואכן כל ניסיונות המשטרה לפנות את המפגינים לא צלחו, לאחר שראש הישיבה הרב ארנברג הורה לא לעזוב את המקום כל עוד יש שם נוכחות כלשהי של המשטרה הצבאית או האזרחית, או אם יושארו עצורים בידי המשטרה. לדברי המוחים, אחד מהם שנעצר בידי המשטרה המקומית, שוחרר על ידה לאחר זמן קצר ביותר.

לאחר ששוטרי המשטרה הצבאית נואשו מלעצור את העריק, הם עזבו את המקום, ורק אז הורה הרב ארנברג "ויחזור לתלמודו" - והמפגינים חזרו להמשך שנת הלילה, לקראת הלימודים ביום שלמחרת.

צפו בווידאו (מתוך "קול מלחמה")

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

21
דייייייייייייייייייייייי
דני
20
שאדרבה הם יתנו לו בדווקא להיעצר שכן זה המצווה הגדולה ביותר שלהם... ואדרבה איך אותו עריק יזכה לקדש ש"ש אם הוא לא ייכלא?! אוי כמה שהם צבועים ושקרנים... אוי כמה מרן צדק שהחרימם... מצד אחד צועקים לקדש ש"ש ומהצד השני עושים דברים שלא ייעשו...
שונא צבועים!
19
אני כבר לא מדבר על: - עשרות תלמודי תורה - עשרות בתי כנסת - עשרות בתי ספר - עשרות ישיבות קטנות - עשרות ישיבות גדולות - עשרות סמינרים - עשרות כוללים
אבי
בעצם כמה מיליארדים... נו באמת אולי פעם אחת אבל רק פעם אחת תדברו אמת?!
שקרנים נמאסתם
18
סתם חבורת פרזיטים משתוללים. ממילא הם עריקים ולא לומדים, כמו כל המחבלים, אז מקומם בצבא ואם לא אז בכלא הצבאי.
אבי
אני יהודי פשוט. לא שייך לשום זרם. שייך לעם ישראל האחים שלי. ואני רואה שנאת חינם והוצאת שם רע! אל תהיה מושפע מהתקשורת ומכל מיני דעות מוטעות! אל תדבר על יהודים רע! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תומר
אבל על רשעים דוגמת הפלג והמחבלים אדבר רע ועוד איך. הם סיכנו חולים שלי ואחד מהם נמצא עד עתה בתרדמת עקב חסימות הכבישים שלהם. כאשר הסיבה היחידה להשתוללותם היתה הרצון לפרוק עול ולמרוד בגדול הדור האמיתי. אז על שכאלה לא רק מצווה לדבר רע אלא אם אוכל אסגיר אותם למשטרה, למען שאותם מזיקים, שהנם פרזיטים משתולל
אבי
הפלג הירושלמי,נתורי קרטא, וכול החתולים האלה אכן צריכים לשבת בכלא. ייתר החרדים צריכים ללמוד לשם שמיים ואני בעד לתת להם פטור מהצבא שגם ככה ניתן לקבל בלשכת גיוס. אני מאוד פגוע מהקיצונים שאילו יכולתי הייתי מגרש אותם לסוריה.
משכיל
שמור על פיך! איך אתה בכלל מעז להשוות את הצדיקים למחבלים. תתבייש ותעשה תשובה. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תומר
אז זה אפילו לא הוצאת שם רע אלא נכון עובדתית.יתירה מזו הם גאים בכך שהם משתייכים לכנופיה זו ומורדים בגדולי הדור האמיתיים שהורו למשל להתייצב,לחתום ולחזור לתלמודו. אז לא אני זה שצריך לעשות תשובה (אם כי תמיד יש על מה לעשות תשובה אבל לא על זה) אלא אתה וכל הפלגל'ך והמחבלים שר"י, הגורמים לחילול ה' שכידוע כפ
אבי
17
והמושגים החילונים שיש אצל הרבה בחורים ליטאים שניכר גם בהתנהגות זולה א י יכול להגיד שנראה מהוידאו שהם בני תורה ויותר מסתם בחור ליטאי במיר או חברון ההתנהגות אחרת יותר עדינה ולא מגושמת כמו החברונים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חסיד גור
16
נקדש שם שמים, בו בעוד שהם גורמים לחילול ה' נורא ואיום, ועוד הכי מזעזע זה שכך הראש ישיבה שלהם מורה להם לעשות, פשוט בושה....
מישהי
15
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אייל
14
בשעת לילה מאוחרת....
סעדיה
13
אז הקהילה דלהם היתה מושלמת כמו שיהודי צריך להיות, אם הם כבר משקיעים כל כך הרבה אנרגיות בגזירות שלא שייכות להם אלא לספרדים ולחלשים אז שכבר יעבדו על שלמות והכל בלי בלורית וכל מיני נעליים מודרנים ושטויות שנמצא בראש שלהם (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם
12
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חרדי שפוי וחרד
אשריכם ישראל!!
אבי
זה דבר נאצל. ואותו עריק ארור הוא פושע בכל מובן, הן כלפי שמיא והן כלפי אדם, וכך כל הפלגל'ך והמחבלים שר"י למיניהם.
אבי
11
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהושע
10
המלחמה הפנימית בנורבגיה היא בין הרבנים עצמם ממש לא נכדים
רועי
והרבה יותר אלימים. ע"ע מרקוביץ ומעשי הבריונות שלו ושל כנופייתו, שמידע והשני בגרודנא, וגם לא ירחק היום וזה יהיה גם אצל שוקי וחבורתו. כבר אמר עליהם הנביא:" הרשעים כים נגרש כי השקט לא יוכל ויגרשו מימיו". כרגע מצאתם לעצמכם אובייקט להילחם בו בשם "גזירת גיוס" שאיננה, אבל כשהבלוף יתפוצץ תאכלו אחד את השני מ
אבי
9
שאתם רואים עצמכם כממשיכים אותו שאם כל הציבור החרדי ילך בכוח אולי יצליחו והרב שך אמר שזה לא ילך כי למדינה יש יותר כוח מאיתנו, יכול להיות שאצלכם בפלג מסתירים סיפור כזה אבל זה אמיתי אפשר לשאול כמה מגבאי ונאמני הרב שך (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודי
מול הנשק הזה אין למדינה מה לעשות
שפוי
8
יתפוצצו כל המקנאים כל הכת הנורבגית רבניהם ונכדיהם וכל העסקונה שלהם התגייסו כדי לפרק את ישיבת חדרה ולהלך אימים על כל בחור שיעיז להישאר בישיבה בסוף חדרה נשארה סולת נקיה בלי הנורבגים שכפופים אך ורק למרנן ורבנן חברי מועצת הנכדים שליטא אותם נכדים מתקוטטים על רק על גובים ןכיסאות בערים השונות לא שמענו מהם
שמואל
המחבלים והפלג שר"י.
אבי
7
דרשני
אתמהה
מדוע ביבי לא לוחם (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוסי
ביבי לפחות בעברו היה לוחם והוא עושה משהו. ארנברג הוא פרזיט כמו כל המחבלים שלא לומדים ורק משתוללים.
אבי
6
כל הציבור החרדי צריך לנהוג כך ואז תתבטל גזירת הגיוס הנוראה עם המכסות האכזריות. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוני
צריך לשים את כל המחבלים על רע-בניהם בכלא אחת ולתמיד, לשלו מהם הקצבאות ולרדוף אותם עד חורמה.
אבי
5
רואים את עדינותם וצדקותם של בחורי חדרה היקרים
רועי
4
למה תמיד למשוך את אור הזרקורים השלילי על החרדים?למה לא להראות את הפרצוף היפה של היהדות. מה תעזור קיצוניות שכזו? רק לחילול ה...
רומי
3
זה לא מזל טוב זה מכעיס שלא יושב בכלא בושה וחרפה
זכריה התימני
2
הציבור מבין שאין אף ת"ח שעדיין מכחיש את השואה הרוחנית, ורק יתד ועסקני המפלגה עוצמים עיניים בדביקות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חזונישניק
את השואה הרוחנית המיט נתי גרוסמן. כרגע הרב שטיינמן וחבורתו עמלו ועדיין מי מהם שנשאר בחיים עמל על תיקון הנזקים שגרוסמן וחבורתו המיטו על עולם התורה.
אבי
1
סגולה בדוקה ומנוסה, לביטול כל הגזירות 'שמירת העיניים', כלומר עוצמים את העינים, ואם אפשר גם את האוזנים, וקוראים בקול גדול 'אין גזירות' לא רואים ולא שומעים משום גזירות,תתתתתתתת בדוק אצל אלפי נורבגיים!! נוסה בהצלחה אצל אלפי מבולבלים!!
פוברסקי
ממש הרבה. הצבא נבהל והגזירה בוטלה אה? אלא, שלא באמת זה רצונכם, הפלגל'ך והמחבלים הארורים שר"י,רצונכם הוא, כמו כל פרזיט מצוי, לחפש אקשן ואם "תזכו" גם להתחכך בשוטרות אזי מה טוב. בקיצור, אינכם יותר מפרזיטים, מחללי שם שמים וסתם בטלנים ותו לא. ודאי שלא תלמידי חכמים יצאו מכם ומשכמותכם.
אבי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: