פרסום ראשון

בגלל החיילים: 'עץ' יאבדו את המנדט השלישי בבני ברק?

הסיעה שהריץ 'הפלג', הנלחם בגיוס לצה"ל, עשוי בסיכוי גבוה לאבד את המנדט השלישי אותו קביל בבחירות בבני ברק, בגלל קולות חיילי צה"ל המתגוררים בעיר, שהצבעתם תתפרסם מחר (חרדים)

חיילים חרדים. אילוסטרציה (צילום: משה בן נעים)

פרסום ראשון: ספירת קולות החיילים עלולה לשנות את תוצאת חלוקת המנדטים בבני ברק, ומי שעשויה להפסיד בשל כך, היא המפלגה שהריץ 'הפלג' תחת האותיות עץ.

כזכור, לפנות בוקר, עם סיום ספירת הקולות, נמסר על חלוקת המנדטים הסופית בבני ברק, לפיה יהדות התורה קיבלה 16 מנדטים, ש"ס עלתה ל-6, עץ עלתה אף היא - 3, הליכוד הכניס לראשונה מזה שנים רבות מנדט אחד, והן (-יחד' - אלי ישי) זכתה במושב בודד במליאת העירייה הבאה.

אלא שמהמתרחש מאחורי הקלעים עולה, כי חלוקת המנדטים שכידוע אינה סופית בשל ספירת המעטפות הכפולות שטרם החלה, צפויה לנגוס ב'עץ'.

ל"כיכר השבת" נודע, כי לפי הניתוח שערכו במפלגת הליכוד הבני-ברקית בראשותו של יעקב וידר, חסרים לה 40 קולות בלבד כדי לזכות למנדט שני.

ההערכה המבוססת של הליכוד, הינה כי מתוך 300 קולות החיילים שטרם נספרו, ישנם בוודאות 40 קולות ויותר ל'מחל', אותיותיהם בקלפי, מה שיעביר אליהם את המנדט מעץ, המפלגה של 'הפלג'.

הסיבה שדווקא 'הפלג' הוא שעשוי להפסיד מנדט, ולא אחת מהסיעות האחרות, היא משום שהן זכו ליותר קולות המייצבים את אחיזתם במנדט.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

19
הליכוד צריך לפחות 400 קולות נוספים ע"מ להגיע למנדט השני.
מנחם שפירא
18
פחות מנדט יותר נחמד😊
לאה
17
עץ הרע הרקוב יתמוטט ויפול, ועליו המתולעת יתפוגג וימוגר
אביר הרועים
16
שהצביעו לעצקלע'ך כדי לנקום
סרוחי בואש
15
מה הכוונה זכו ליותר קולות המייצבים את אחיזתם במנדט?
שלומי
14
לא בגלל. בזכות החיילים!
רובי
13
כמה אירוני
חיים
12
יש בלאגן בבנין העירייה מאות מפגינים של עץ לא נותנים לקלפי של החיילים להיכנס לבנין
ישראל
11
החיילים והעובדים החרדים, יחזירו את פועלי אגודת ישראל לשלטון החרדי.
דן סגל
10
עץ קיבלו מקולות החיילים 56 קולות אמת!!!!!!!!! מה לעשות שחיילי בני ברק רואים את האמת בצבא ולא חיים במדע הבדיוני שמפמפמים בבני ברק יום יום. מי שמתכחש לאמת פוגש אותה אחרי שהגיע לקרקעית.
פעם היה אכפת לי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: