פחות משבוע לבחירות

מארק צל: "ג'ו ביידן מסוכן לישראלים ולחרדים"

יו"ר המפלגה הרפובליקנית בישראל, מארק צל, הזהיר באולפן 'כיכר השבת' כי האפשרות שהמועמד הדמוקרטי, ג'ו ביידן, ינצח בבחירות לנשיאות - מסוכנת לישראלים ולחרדים (בעולם)

יו"ר המפלגה הרפובליקנית בישראל, מארק צל, הזהיר באולפן 'כיכר השבת' כי האפשרות שהמועמד הדמוקרטי, ג'ו ביידן, ינצח בבחירות לנשיאות - מסוכנת לישראלים ולחרדים . הראיון המלא, מחר בתוכנית 'סוגרים שבוע עם ישי כהן'.

עד כמה הבחירות בארה"ב צפויות להשפיע עלינו כאן בישראל, והאם בחירת ביידן עלולה להזיק לישראל?

"אין לי ספק בכך, משום שביידן כבר הצהיר למשל שברגע שהוא יכנס לבית הלבן הוא יכניס חזרה את ארה"ב להסכם הגרעין הגרוע עם איראן, ובנוסף הוא רוצה לחדש את התשלומים לרשות הפלסטינאית.

"אני חושב ביידן מסוכן לישראל, ואני חושב שהמפלגה הדמוקרטית הם לא בעד האמונה בהקב"ה, ולצערי הרבה דתיים, חרדים ואפילו נוצרים שיש להם אמונה מסויימת יסבלו מבחירתו של ביידן".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
תגובה לשואל אתה דואג לעצמך והם גם דואגים לעצמם
ללא שם
4
הבחירות ב 3/11/20 שבוע הבא....הכל בידי בורא עולם.
קובי
3
חסיד אומות העולם.הוכיח יותר מפעם את אהדתו ליהדות וליהודים.
טראמפ יש עוד למישהו ספק.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: