דרמה בדרך

תדהמה: האדמו"ר מויז'ניץ עוכב, גבאו נקנס

הגבאים ניסו לשכנע את השוטרים כי הם מלוויו הצמודים של האדמו"ר בכל שעות היממה, כולל במעונו, ומשכך הם נחשבים ל'קפסולה' אחת ואין צורך בעטיית מסכה - אך לשווא (חרדים)

(צילום: יהודה פרקוביץ)

פרסום ראשון: תדהמה בחסידות - האדמו"ר מויז'ניץ עוכב השבוע בדרכו, ואנשיו נקנסו על ידי שוטרים, בטענה להפרת הנחיות הקורונה.

ל'כיכר השבת' נודע, כי הרבי, שיצא בתחילת השבוע למעונו שבחצור הגלילית לשבועיים של מנוחה, נתקל בכניסה לעיר בשוטרים, ששאלו לסיבת הימצאותו עם הגבאים במקום.

לאחר שבדקו את רישיונות הרכב, החליטו השוטרים לקנוס ב-500 שקל את נהג הרכב וכן את גבאי האדמו"ר, שישב מאחור, בטענה כי השניים לא עטו מסכה בזמן הנסיעה.

גורם בויז'ניץ אומר, בשיחה עם 'כיכר השבת', כי הגבאים ניסו לשכנע את השוטרים כי הם מלוויו הצמודים של הרבי בכל שעות היממה, כולל במעונו, ומשכך הם נחשבים ל'קפסולה' אחת ואין צורך במסכה - אך לשווא.

יצוין, כי האדמו"ר מויז'ניץ צפוי לשהות למנוחה בחצור עד לסוף השבוע הבא, אז ישוב למעונו שבבני ברק.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

36
משטרה פושעת. את המפגינים שנוסעים לבלפור מתוך צפיפות מטורפת ברכבים פרטיים מישהו בדק?????????
מוישי
35
האדמו"ר לא בסגר?
מישהו
האדמור צריך מנוחה מהחסידים
י
34
עפרה לפימה האדמו"ר מויזניץ הוא אחד מצדיקי הדור וידע לכל ותרנותו
שמוליק
תשתדל לכתוב בעברית תקנית או לכל הפחות במבטא רגיל לא בהברה חסידית בשביל שכולם יבינו תכתוב עפרא לפומא לא לפימה .תודה מראש
יוני
33
טיעון טיפשי למה לא צריכים מסיכה. למה לא סיפרו לשוטרים את האמת, שהם הזנבות של הרבי, וזנבות אינם צריכים מסיכה.
רבינו
התבלבלת, זה וויז'ניץ השני...
מ
32
מעניין למה אצל הצדיק הזה קוראים כל המופסים האלו לפרסם את גדלותו ועניוותו בעולם אין עוד כזה צדיק בעולם האתרים הדיגיטלי
ענווה גדולה אחד
31
ימרחו את אחד המכרים בכסף והכל יסתדר כופר נפש
יש פדיון כפרות
30
ברגע האמת ג
יוסף
29
מי ישמע , עליהם לנהוג כמנהג המדינה , לא כמו פריצים , רק בשיכון ויזניץ אתם יכולים להדביק את כולם כמו שכבר עשיתם , בחצור אנחנו לא מעוניינים
תושב חצור
28
תגידו כיכר השבת. האם זה נכון שבמגזר החרדי גם העיתונות זה בסגנון של פשקוויל? כדי לגרום לאנשים לקרוא כתבה היא חייבת לזעוק בכותרת "זעזוע" "תדהמה" "זעם"????
דודו
חחחח לייק!
אני
27
ח''כ טסלר כבר ידאג לו
יש פדיון כפרות

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: