במעבר חציה

תיעוד עוצר נשימה: נהג כמעט דורס אם ובתה

אם ובתה שיצאו מקניות באחד הסופרים הגדולים בעיר אשדוד, כמעט נדרסו בידי נהג ששעט במהירות בכביש, ולא עצר להן במעבר חציה - שעה שרכב אחר כן עצר • צפו בתיעוד (חרדים)

אם ובתה שיצאו הערב (רביעי) מקניות באחד הסופרים הגדולים בעיר אשדוד, כמעט נדרסו בידי נהג ששעט במהירות בכביש.

בתיעוד שצולם במצלמת רכב - מתוך רכב שעצר להם במעבר החציה, ניתן לראות את האם ובתה כשהן חוצות את הכביש, במעבר חציה, בזהירות.

אלא שבמקביל, רכב שחלף במהירות במקום - עקף את הרכב שעצר להן, ושעט במהירות על מעבר החציה, כשהוא כמעט ומעיף את האם ובתה.

בתיעוד ניתן לראות כיצד בשניה האחרונה האם ובתה בולמות את הליכתן, ובכך נמנעות מחיכוך עם הרכב שחלף לידן ממש, ובמהירות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (68%)

לא (32%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

26
דינו של נהג כזה לצינוק כל חייו בתקווה שתפסו אותו משטרת פייק ישראל
קובי
25
אמא
בנט הבין שאף חרדי לא איתו ורוב הציבור בז
24
זה בעיה ידועה של מעבר חצייה שישי בו שני נתיבים, הנהג "הדורס" פשוט חשב שהרכב סתם נעצר ולכן עקף אותו
נהג
23
זה קרה לי השבוע ברחוב שמןאל הנביא, עם שתי ניידות משטרה, הם ראו אותי, ובכוונה המשיכו לינסוע
תושב בר אילן
בושה וחרפה!!!! וזה עוד המשטרה לאן הגענו???
רעננה
22
לא צריך להיות נהג טוב, צריך להיות נהג זהיר
ללא שם
21
וואו!!! חסדי שמיים!! חח זה נראה שממש אין בעל הנס מכיר בניסו.
אני
כל נהג נורמלי כשרואה רכב שנעצר במעבר חצייה עם 2 נתיבים אמור להאט ולהתכונן לעצירה
חיים
20
צומת מוכרת אך לא מסוכנת מעבר החציה הזה מחולק האורגים בעלי המלכה פשוט יש משוגעים שצריך להוריד מהכביש במהירות
דוד
19
שניה ממות בטוח .פשוט לא להאמין רוצח
יוסי
18
שלילת רשיון!
א
17
כמעט קרה לי, עברתי במעבר חציה. עמדתי באמצע ורכב נסע במהירות. סימנתי לו עם כף היד שיעור. הוא עצר בפתאומיות והרכב שנסע אחריו נכנס בו והרס את הבגאז' שלו לגמרי. הוא עשה לי סימן כאילו 'תראי מה עשיתי בגללך'. הלכתי משם ולא עניין אותי מה קרה אחר כך. לא לקחתי חלק בעניין. בכוונה.
תירצה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: