הקצב מבורו-פארק

פני הטירוף: אחרי שרצח את לייבי, השתתף בתפילה למענו

פרטים חדשים שנחשפים מחקירת הרצח המזעזע של הילד לייבי קלצקי ז"ל, מעלים מסקנה אחת: מעשיו של הקצב מבורו-פארק, לוי ארון, שוברים שיאים חדשים של רשעות ואכזריות בלתי-נתפסת. גרושתו השניה מכנה אותו "סוציופט קר", וחבר לעבודה חושף: אחרי שרצח הוא הגיע להתפלל בעצרת למען לייבי (בעולם)

עוד ועוד פרטים נחשפים על דמותו של הרוצח המתועב לוי ארון, אך גם בהם אין די בכדי לשפוך פרטים על המניעים שהובילו אותו לטבח המזעזע.

גרושתו הראשונה של לוי, דיאנה, הכלואה בכלא פדרלי על עבירות הונאה אומרת בראיון ל"ניו-יורק פוסט" כי בעלה לשעבר הינו "סוציופט קר" וצריך לעמוד לדין על מעשיו הנוראים. לדבריה, לוי שפוי לגמרי ואינו יכול לטעון כי אינו אחראי למעשיו.

"הוא הרג ילד קטן, רק בשל הצורך להיות מפורסם", מאבחנת גרושתו של לוי, "כל חייו הוא האמין כי יהיה זמר מפורסם ואף כתב שירים. כנראה בגיל 35 כשהבין שלא יצליח, ניסה להתפרסם בדרך הנוראה והמוזרה הזאת".

ביום שלישי הלך לוי כרגיל לעבודתו בחנות לחומרי בניין, כאילו לא היה אחראי על מעשה מזוויע, לא אנושי בעליל.

אחד מהעובדים מספר כי הרוצח השתתף בתפילות ובאמירת פרקי התהילים לזכותו של לייבי ז"ל, לאחר שככל הנראה כבר רצח אותו. "לאחר התפילה כשאמרו את שמו של לייבי, תיקן לוי את החזן ואמר לו כי צריך להגות את שמו של לייבי אחרת וכי החסיר אות".

ובתוך כך, כלי התקשורת בארה"ב יוצאים מגידרם ומסקרים את הקידוש ה' שחוללה משפחתו של לייבי קלצקי. הם מתפעמים מהעובדה כי בעיצומם של ימי השבעה הקשים מנשוא על הרצח הטראגי והנורא של בנם לייבי ז"ל, לא שכחו הוריו ומשפחתו להוקיר תודה ולהודות לרשויות החוק ולאלפי המתנדבים שהתגייסו בכל ימי החיפושים למען בנם.

"אנו אסירי תודה לה'", כותבים בני משפחת קלצקי, "ורוצים גם להודות לכולכם - לחברים, לשכנים שלנו ולכלל תושבי ניו יורק ובפרט לכל המתנדבים המסורים ולכל רשויות המדינה שסייעו לנו".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
כיש פנימיות וחיצוניות כל המספר לשה"ר הורג 3בני אדם ואם לא ניקח את זה לתשומת ליבנו אז חלילה וחס יכולקרות דברים יותר גרועים ר"ל ואין להאריך בדבר המצער הרואה סוטה בקילקולה יזיר עצמו מהיין וזה תורת הבעל שם טוב זל שאינ אדם רואה ניגעי עצמו חוץ שמרואים בחוץ לילמוד איך הבן אדם ניראה ולמה שיכול להגיע וד"ל
יש דבר כזה שבן אדם לא יודע משהוא עושה כמ
10
אךךךך סתם פסיכופט! צריך לכלוא אותו בבית כלא או בבית משוגעים מחלקה סגורה וסליחה מכבודו.. הוא לא נראה שפוי או שזה שפוי לא שפוי כזה מפחיד! מצד אחד עושה דברים כשהוא שפוי רוצח מתכנן ומצד שני משוגע פסיכוטי..ה' יצילנו מטיפוסים כאלו.
גילוי-דעת
9
עם כל הכאב ... האיש משוגע !
יוסי
8
אשריכם משפחת קלצקי שאתם מקדשים שם שמים ברבים אפי במצב כל כך קשה ישלם השם שכרחם בכפליים רק מתוך שובע שמחות אכי"ר
אחד מהמעריצים
גם אני מצטרף להנ"ל
צביקה
7
בגן חיות!!!!!!
עידית
6
למה כמה הוא עבר???
אלימלך
5
צביעות ברמות, איך הוא יכל להתפללל עליו שידע שאבריו זרוקים בבזיון, ובידיעה אחרת גרושתו אומרת " הוא היה בעל נפלא ואב לילדי" משהו בסגנון ועכשיו היא אומרת שהינו "סוציופט קר" אז שתחליט, או שזה משפחתי הבילבול והסכיזרופרניה הזאת. תראו אותו בפייסבוק איך הוא עף ע"ע. ותעשו סקר איזה עונש מגיע לו, כאשר עשה כן
אושרררר
4
סרטי האימה מתגשמים
אלי וורדיגר
3
שמעתי משמעון גריידי נ"י: נעשתה התועבה הזאת בפרשת פינחס - ופרשה זו קרויה ע"ש סיפור זמרי שעשה "חוטאו" באופן קיצוני עם אחת שזייפה את התקרבותה לדת - כזבי. ובזאת פגם זמרי בשבט "שמעון", והרי אף למעשה הוא היה בן שמעון "שאול בן הכנענית", באותו שבוע - נרצח ילד במעשה קיצוני - בחינת "הורגו" בדירה מספר 466 =
hatemani
יותר נראה מופרד מאשר קשור אפילו סותר לפעמים בקיצור אין קשר לפרשה
תלמיד הארי
2
בא לי לחנוק אותו שימות ינשאאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!
המלך!
איכס תדברו בלשון יפה בושה, רגישות של אנשים....
חנה
אני מקלל בלי לשים לב...........! סליחה,נ.ב. הוא באמת בן אדם טרלללה
המלך!
1
בן אדם משוגע בהחלט... רק הפלא שלא ראו עליו כלום? רק לאחר הסיפור הבנתי שהיה מעורער בנפשו
שומר העיר המקור

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: