רגעים של אימה

מתנפל על הילד, מפיל וממשיך: התיעוד שמזעזע את השכונה החרדית

עובר אורח התנפל בסוף השבוע על ילד חרדי בשכונת בורו פארק, השליך את כיפתו והמשיך לצעוד כאילו מאום לא אירע. מתנדבי 'השומרים' איתרו אותו, ומשטרת ניו יורק מיהרה לעצור אותו (חרדים)

(צילום: השומרים בורו פארק)

תקיפה אלימה ואכזרית של ילד קטן בשכונת בורו פארק החרדית בברוקלין - הובילה לזעזוע כבד בקרב תושבי המקום. תיעוד מהתקיפה הפך לויראלי וגרר תגובות סוערות, כולל מאת הרשויות.

בתיעוד נראים קבוצת ילדים משחקים בשולי הכביש, בשדרת וובסטר בברוקלין, כאשר מתקרב אליהם לפתע עובר אורח ומתנפל על אחד מהם באלימות. התוקף הפיל את קיפת הילד ומיד המשיך לצעוד, כאילו מאום לא אירע.

גורמים המעורים בפרטים אומרים כי בין התוקף ובין הילד אין כל היכרות מוקדמת, וכי במהלך האירוע לא הוחלפו מילים בין הילד ובין התוקף, כך שהתקיפה נעשתה ללא כל סיבה זולת אנטישמיות מחרידה, לאור יום וברחובה של עיר.

זמן קצר אחרי התקרית, ובעקבות אזעקת עזרה מהילדים, הגיעו לזירה מתנדבי ארגון 'השומרים' המקומי, והללו הצליחו לאתר את התוקף ולעביר את המידע עליו למשטרת ניו יורק. כעבור זמן קצר נעצר התוקף.

ראש העיר ניו יורק התייחס לתקרית ומסר כי מדובר במעשה שאיננו מתקבל על הדעת. לדבריו, "נפעל תמיד כדי לשמור על ניו יורק מפני תקריות אנטישמיות אלימות".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (86%)

לא (14%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
מה מזעזע אותכם זה קרה השבוע לילד חסידי עם ספרדי בבני ברק לא צריך לנסוע עד ניו יורק
מישהו
4
לפני כמה חודשים ראיתי חסיד ג. עושה את זה לאחד מילדי הפורשים מה זה שונה ?
גיטי רייניץ
3
בבקשה בבקשה בבקשה
השם שומר
2
ככה הצמיד אותו לעץ... מקווה מאד שהחבר שלו העמיד אותו במקום
למה הוא שתק??
1
בטוח שזה היה 'קיפת הילד'? לא כיפת?
משה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: