יממה אחרי

זו גרסתו של נהג האוטובוס שדרס למוות את הצעיר החרדי בדרום

עורך דינו של הנהג שאל את נציג המשטרה אם תפקידם של השוטרים, שהיו בזירה, היה לפנות את המפגינים מהכביש. נציג המשטרה השיב שעל הנהג היה להאט ולא להאיץ | הנהג טוען: לא הבחנתי בנער (חרדים)

הנהג החשוד בדריסת הנער החרדי נפתלי צבי קרמר מישיבת סאטמר בכניסה למושב קוממיות טוען כי לא הבחין בנער בעת שדרס אותו. כך הוא אמר בחקירתו, לפי הדיווח היום (רביעי) ב-Ynet.

עורך דינו של הנהג פנה לנציג המשטרה, במהלך הדיון שנערך היום בעניינו של הנהג בבית המשפט באשקלון, ושאל אותו לפי הדיווח אם היו שוטרים במקום. הנציג השיב שכן.

כששאל עורך הדין אם תפקיד המשטרה היה לפנות את המפגינים, השיב הנציג בשלילה. לדבריו, על הנהג היה לבלום ולא להאיץ לעבר קהל אנשים".

בסיומו של הדיון, כפי שדווח ב'כיכר השבת', החלט לשחרר את הנהג. המשטרה, שביקשה את הארכת מעצרו בעשרה ימים נוספים, אמרה כי תערער על ההחלטה.

כזכור, תיעוד שצולם רגעים לפני הדריסה הקטלנית מעלה שאלות קשות על אופן הנהיגה של נהג האוטובוס. בסרטון שצולם מתוך האוטובוס נשמעת אחת הנוסעות זועקת בפחד: "הנה כל הבחורים הנה, מה הוא עושה? משוגע, אמאל'ה, זה בחורים די, אמא, משוגע". שניות לאחר מכן נשמעה זעקה גדולה כשהנוסעים הבחינו בדריסה הקטלנית.

התיעוד המזעזע
התיעוד המזעזע| צילום: צילום: באדיבות יעקב הרשקוביץ, ישראל היום
התיעוד המזעזע (צילום: באדיבות יעקב הרשקוביץ, ישראל היום)

יו"ר יהדות התורה, ח"כ יצחק גולדקנופף, שוחח עם השר לביטחון לאומי איתמר בן-גביר בעקבות התיעוד המזעזע. "התיעוד החדש, בו נראה נהג האוטובוס כשהוא מאיץ לעבר קבוצת המפגינים, והנוסעים המציינים כי הוא משתולל, לא מותירים מקום לספק כי הפעולה נעשתה בזדון", מסר גולדקנופף. השר בן גביר הבהיר לו במהלך השיחה כי הוא רואה בחומרה את האירוע.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (96%)

לא (4%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

14
זה מה שקורה שמשחררים נהג רוצח לפני שבוע, אין, להם ממה לפחד... יש להם חברים טובים בבג"ץ שישחררו אותם ויכלאו גננות במקום
חיים
אוי כמה שזה נכון
מיכל
אם תעלו בדרגה של אמונה וחכמה תגיעו לשורש הבעיה ותדעו את הפיתרון
חרדי
אבל הנהג חרדי אז קושיה אליך אם הוא חרדי יש לו מיגו?
ני
איזה חרדי הוא ? לא הכיפה ולא הזקן קובע
אלמוני
אכן היטבת להגדיר במילים ספורות את תמצית הרשע של בית המשפט!!
ר הרמתי
לחרדי אתה צודק וגם תודה על החיזוק אבל לא צריך לעשות השתדלות?
לי
13
מי השופט ששחרר רוצח?
מני
12
קנסות ועונשים אגרסיביים לחוסמי כבישים יעשה טוב לכולם (לכללללל המשועממים האלימים שחוסמים כביש, לא משנה מאיזה מגזר)
נפתלי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: