מתכון לשבת: שיפודי דג בסלסה מנגו עוקצני

נתחי פילה טונה אדומה, פרוסות פילה סלמון טרי, מנגו טרי, כוסברה קצוצה, פלפל צילי חריף. זה מה שאתם צריכים כדי להכין שיפודי דג בסלסה מנגו עוקצני. שווה לכם לנסות. בואו לראות איך מכינים את המתכון השבועי של 'כיכר השבת'. וידאו (אוכל, משפחה)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: כיכר השבת)

שיפודי דג בסלסה מנגו עוקצני

מצרכים:

4 נתחי פילה טונה אדומה

4 פרוסות פילה סלמון טרי

6 כפות סילאן ( דבש תמרים )

מלח

פלפל גרוס טרי

לסלט:

1 מנגו טרי

1/2 צרור כוסברה קצוצה

1/2 פלפל צילי חריף

מלח גס

שמן זית

אופן ההכנה:

חותכים את הדגים לקוביות של 5/5 ומשפדים כל 3 חתיכות על שיפוד. מתבלים במלח ופלפל ומורחים בסילאן, מחממים מחבת פסים ומטגנים מכל צד כ-3 דק׳ לפי דרגת העשיה הרצויה,

לסלט:

חותכים את המנגו לקוביות שוות ומניחים בקערה, מוסיפים את הפלפל קצוץ, ואת הכוסברה מתבלים במלח, ומזלפים שמן זית.

מגישים לצד הדג.

(צילום ועריכה: ישי כהן. המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר