שיעור שלישי בסדרה

הנינג'ה החרדי מציג: להתמודד עם מחבל תוך שניות

ישי אמנו, הנינג'ה החרדי, בשיעור מצולם קצר שיעניק לכם כלים להתמודד עם מצב דקירה תחתונה ומחסור בזמן תגובה • צפו בהדגמה ותתאמנו בבית (מעניין)

הנינג'ה החרדי במדריך מצולם נוסף במיוחד עבור גולשי "כיכר השבת" בו תוכלו ללמוד שיעור קצר ומפורט כיצד להתמודד ביעילות מרבית עם דקירת סכין נמוכה שמודגמת בשטח בתוך חנות. בשיעורים הקודמים בסדרה נלמדו תגובות אפשריות למצב דקירה עליונה הפעם מלמד הנינג'ה החרדי תגובה לסיטואציה שונה ולסגנון דקירה בו משתמשים המחבלים לא אחת.

ישי אמנו, מאמן בכיר בינלאומי מוסמך מטעם אוניברסיטת תל אביב ומחבר הספר 'התקרבות לצדיק האמת באמת'. מלמד ילדים ומבוגרים את אומנות הלחימה היפנית העתיקה - נינג'וטסו, בה הוא מלמד איך להתמודד מול תקיפה בידיים ריקות או נשק קר או חם כגון סכין אקדח מקל וכו' מול יריב אחד או מספר יריבים.

כיום מלמד קבוצות ושיעורים פרטיים וכן מכינות, תיכונים ישיבתיים, ישיבות רגילות, נוער בסיכון או נושר, גורמי בטחון, חיילים וקהילות יהודיות בעולם. וכן מתעסק בליווי ואבטחת אישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
ניתן להגיע לאתר על ידי כתיבת ישי אמנו בגוגל ולראות פרטים וכן פה בסוף הסרטון מופיע מספר טלפון. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ישי אמנו
10
אני רזה וחלש, ומה אני יעשה אם יבוא מולי מחבל בריון כמו ישי אמנו? אין לי שום סיכוי לשרוד... כמו המחבל הגורילה שעשה את הפיגוע בגאולה..למי שזוכר..
66 קילו
9
רצוי ש"הבחור הדוקר" יצעק 'אללה האכבר' להמחיש דקירה ממחבל ערבי. רצוי גם שילבש איזה צעיף של כפייה משובצת כמו שיש לחברים בג'נין
להמחשה בלבד!
8
לשבור למחבל את הרקה באגרוף או להפוך אותו אחורה?
מעניין
7
ברור שבסרטון הם עושים לאט זה לימוד גם בסרטון הוא מנסה להראות כמה פעמים התקפה ברצף וגם זה דקירה אחת כי אתם לא לוקחים בחשבון את האגרוף לרכה והיד על העין שהכל קורה מהר ומונע המשך דקירה מההלם. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
צופה
6
ולא דברים מתוכננים דברים ספונטנים לא מתוכננים ברור שאם אני יודע מה היריב שלי הולך לעשות אז יש לי מה להגיב אני רוצה לראות קרבות אמיתיים שמחבל בא ודוקר כמו מכונה בום בום בום למעלה למטה לא דקירה אחת עם כל האדרנלין אני רוצה לראות לזה תגובה הולמת
לוחם
פה מדובר בסרטון הסברה לצופים שלא מכירים את הנושא כלל זה לא מופע ראווה או הוכחה אתה מוזמן לבוא לאימון ולראות גם דברים בצורה אחרת. כאן אנחנו מנסים לפרק את מה שקורה באלפית שניה לשלבים והסבר.
ישי אמנו
5
כשה"מחבל" הוא חלטורן
מיישע
4
מסכן זה נראה שהוא מאאאאד סובללל כשהוא שם לו תרגל על הראאאאש....
שירההההההה
3
בבקשה תגידו שיתחס גם שהערבי מתפרע כמו מטורף ולא אומרים לו שניה אנו צריכם להתכונן כמו בסרטון...
יוני
2
אני מחפשת באזור המרכז הכי טוב פתח תקווה ולא מוצאת קורס לנשים עם מדריכה מישהי כאן יודעת זה חשוב מאד? אפרופו מותר עם זה קורס עם נשים אבל יש מדריך?
לולה
תנסי במתנסים של גבעת שמואל
ישי
1
תודה על הסדרה הבחור בסרטון מסביר מאד נעים ומובן מאד מחזק. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יחיאל

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: