דלג לתוכן הראשי

הפגישה עם 'יהדות התורה' הופסקה, ה'שווער' אושפז

רבע שעה לאחר שהחלה, נאלץ ראש-הממשלה בנימין נתניהו להפסיק את פגישתו עם חברי הכנסת של סיעת ´יהדות התורה´ ● הסיבה: ראש-הממשלה מיהר לבית-החולים ´הדסה עין-כרם´ לבקר את אביה של רעייתו, שמואל בן ארצי בן ה-97, שאושפז בשל הידרדרות במצבו ● ומה ביקש נתניהו מחברי הכנסת החרדיים?

חש
כיכר השבת |

סיעת ´יהדות התורה´ על פלגיה השונים, התכוננה רבות לפגישה עם ראש-הממשלה בנימין נתניהו, שיועדה להיום (שני) בשעות הצהריים. בשבוע שעבר אף קיימו חבריה פגישת היערכות מורחבת, שאת מסקנותיה התכוונו להציג בפני ראש-הממשלה.

הפגישה, החלה כמתוכנן במועדה, אלא שראש-הממשלה נאלץ להפסיקה לאחר כרבע שעה. הסיבה: שמואל בן ארצי, אביה של רעייתו, שרה נתניהו, אושפז בבית-החולים ´הדסה עין כרם´ בשל הידרדרות במצבו הבריאותי.

נתניהו הפסיק את הפגישה ויצא בבהילות לבקר את חמיו בן ה-97 בבית-החולים, לא לפני שהוא מבקש מחברי-הכנסת החרדיים, להעתיר התפילה עבור שמואל בן חווה, לרפואה שלימה.

שמואל בן ארצי, סופר ומחנך ישראלי, למד בצעירותו בישיבת ´נובהרדוק´, ולאחר-מכן בישיבת "בית יוסף" שהייתה בבני-ברק. לפני כארבע שנים, הוציר לאור ספר בשם ´נוברדוק´, בו הוא מספר את קורותיו בישיבה בה למד. כיום הוא שומר על אורח חיים דתי.

עוד במעניין: