מגיפת הקורונה

חשבון הנפש החרדי; יאיר שרקי בראיון באולפן

הימים הראשונים למגיפת הקורונה וההתנהלות החרדית; חילוקי הדעות בהנהגה; ההסתה נגד הציבור החרדי וחשבון הנפש שהחל • העיתונאי יאיר שרקי בראיון לישי כהן • צפו (TV)

הימים הראשונים למגיפת הקורונה וההתנהלות החרדית; חילוקי הדעות בהנהגה; ההסתה נגד הציבור החרדי וחשבון הנפש שהחל. העיתונאי יאיר שרקי, כתב חדשות 12 שפרסם השבוע סדרת כתבות על הקורונה במגזר, בראיון לישי כהן בתוכנית 'סוגרים שבוע'. צפו בראיון המלא.

במהלך הראיון התייחס שרקי להסתה נגד הציבור החרדי ואמר: "אני משוכנע שאם ה'גימנסיה' הייתה ישיבת פוניבז' הייתה לנו מוזיקה חרת לגמרי בדיווח על האירוע הזה. אבל האם את אותו חוסר שוויוניות שנהגו עם החרידם צריך לנהוג כעת עם החילונים?".

"ברור שבגלל שמדובר בציבור מסוים יותר קל להכפיש אותו מאשר ציבורים אחרים. יותר קל להכפיש את החרדים, החרדים הערבים. יותר קל להכות בשונה ובמיעוט. צריך להילחם בדבר הזה, לא לטייח אבל להתייחס בהוגנות".

"מי שאוהב את החרדים באמת לא היה נמנע מלבקר בתחילת הקורונה. אם הוא רוצה להציל חיי אדם - זה הדבר שהיה צריך לעשות", הוסיף שרקי.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
ישי כהן מראיין מס אחת מעל כולם יאיר שרקי יותר נראה ומתנהג כחרדי מאשר עיתונאים שקוראים לעצמם חרדים. בלי שמות כמובן. סתם תסתכלו איזה חן וטוהר יש לו על הפנים סך הכל הוא אומר את האמת גם לטוב גם למוטב.
אברך נחמד
15
יאיר שרקי הוא זה שהתחיל עם צילומי קורונה=חרדים, מה זה הראיון המלטף הזה?
יוסי
14
יאיר שרקי ענק.. טיל בליסטי
שלומי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהריאיונות: