'סוגרים שבוע' • צפו

באולפן: שי ניצן ואוחנה • הילדים שחלו בנגיף

פרקליט המדינה לשעבר, שי ניצן, מדבר על הכל • השר אוחנה מגיב למקרי האלימות של שוטרים נגד חרדים • מנהלת 'שניידר' על ילדי הקורונה • ר"ע ביתר במתקפה • זילברשלג על ההסתה • צפו (ארץ)

אתם צופים בתכנית האקטואליה המרכזית מבית 'כיכר השבת' - "סוגרים שבוע" - המוגשת ביום חמישי מדי שבוע, על ידי ישי כהן.

האורחים במשדר

פרקליט המדינה לשעבר, שי ניצן, בראיון ראשון למגזר החרדי: הקלטות מנדלבליט, טענות רה"מ בנימין נתניהו, אי האמון של החרדים במערכת המשפט, תיק דרעי ומדוע הפרקליטות אוסרת הופעת בהפרדה.

השר לביטחון פנים, אמיר אוחנה, בראיון נרחב על מקרי האלימות מצד שוטרים נגד חרדים, שלא פוסקים. וגם: תגובה לדבריו של שי ניצן באולפן.

ראש עיריית ביתר עילית, מאיר רובינשטיין, בראיון סוער נגד רשויות המדינה, מסביר למה הסגר על עירו לא הועיל ומדוע אינו מתחרט שטס לאומן כשתושבו התמודדו עם הסגר.

עד כמה הקורונה מסוכנת לילדים? ד"ר אפרת ברון הרלב, מנהלת בית החולים לילדים שניידר, תענה על כל השאלות ותסביר את הסיבה לתחלואה הגבוהה במגזר החרדי.

ההסתה נגד הציבור החרדי: איש התקשורת דודי זילברשלג, על הגורם המרכזי למסע השיסוי נגדנו.

'סוגרים שבוע עם ישי כהן', מדי יום חמישי בשעה 19:00 ב'כיכר השבת'. מפיק: איציק אוחנה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
שי ניצן מדבר כמו גננת לילדים. חושב שהחרדים תמימים וטיפשים.
בני ברק
5
אני רואה אותכם על כך מתקשים בענין המסכות, אז אנסה להאיר לכם עיניים, פשוט מאוד: אתם חיים בבועה קטנה מאוד שנקראת ישראל, ולכן אתם חושבים שכל מה שואמרים שם אמת, ותורה מסיני. אז תדעו שבכל העולם (שזה פי אלף יותר גדול מהארץ המצליחה הזו) אין שום חובה לעטות מסיכות 24/7 קיץ וחורף ולהיחנק, ובאם חלילה הורדת לרג
בענין המסכות
4
לא קוראים לזה התלואה החרדית. שם הנגיף הוא קורונה
יקיר
3
בושה יש גבול למה הביאו את שי ניצן לאולפן?
יוסי
2
רוב הפרסים דומים....לאירנים.....
קובי
1
לתגובות הגולשים להגיגיו של מאיר רובינשטיין, הקליקו כאן: https://www.kikar.
== חיים =====

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהריאיונות: