בדרך לאופוזיציה

ח"כ קרעי: "למה החרדים לא מפגינים נגד בנט?"

נפילת נתניהו המסתמנת; הכתרת בנט לראשות הממשלה והמתקפה החריגה נגדו; הגזרות הרוחניות וכינסת איווט למשרד האוצר • ח"כ שלמה קרעי בריאיון לישי כהן באולפן 'כיכר השבת' (ארץ)

ימים אחרונים לפני שבנימין נתניהו ייפרד מלשכת ראש הממשלה ויו"ר 'ימינה', נפתלי בנט, ייכנס לתפקיד, ח"כ שלמה קרעי (הליכוד) התארח לריאיון באולפן 'כיכר השבת' והתייחס לטענות נגד 'הליכוד', תקף בחריפות את נפתלי בנט, טען שהממשלה הוקמה בגניבת המנדט ותהה מדוע החרדים לא יוצאים להפגין נגד נפתלי בנט. צפו בריאיון המלא.

במהלך הריאיון תקף ח"כ קרעי: "זו ממשלה שלא קמה עם מנדט שהיא קיבלה מהעם, אלא זו ממשלה שקמה עם מנדט שהיא גנבה מהעם, ולכן מה שאנו רואים כעת על השולחן זו גניבת בחירות.

ועדיין אולי אם נתניהו היה מציע את ראשות הממשלה המשולשת בזמן שהמנדט היה בידו, אולי לא היינו מגיעים למצב כזה של ממשלת שמאל?

"גם כשהמנדט היה בידי נתניהו הוא הציע הצעות נדיבות, כולל הצעה שמישהו אחר מהליכוד יעמוד בראשות הממשלה".

אתה שמעת על הצעה כזאת לפיה מישהו אחר מהליכוד יעמוד בראשות הממשלה?

"בהחלט כן. היו הסכמות כאלו מאחורי הקלעים, וניסינו לנהל משא ומתן מאחורי הקלעים. בתחילת הדרך היו הסכמות, אבל מרגע שבנט התחיל לנהל איתם משא ומתן מאחורי הקלעים, הכול ירד מהשולחן.

ח"כ שלמה קרעי בריאיון לישי כהן

"בנט הוא שקרן ונוכל, ומה שהוא עשה לבוחרים שלו עם זה שערק מהם לממשלת השמאל המסוכנת הזו, זה מה שהוא עושה עם יתר הדברים, והממשלה הטהרנית והמתחסדת הזאת הולכת לעשות לנו הרבה דברים לא טובים גם במה שקשור לדמוקרטיה וגם בדברים שקשורים ליהדותה של מדינת ישראל".

אומר נפתלי בנט שיש לו זכות ווטו בכל מה שקשור לנושאי דת, ושהממשלה תפעל כרצונו בנושאים הללו.

"אתה יכול להאמין לבנט ששיקר ככה את בוחריו, שברגע האמת אם תהיה לו שאלה של פירוק הממשלה, או להיכנע למפלגות האחרות, שהחצי רפורמי הזה לא ייכנע?".

אתה חושב שבנט הוא חצי רפורמי?

"מי שנותן את משרד התפוצות לרפורמי הזה ממפלגת העבודה זה בנט, שנותן תקציבים כדי להביא לכאן רפורמים כאילו הם זרם רשמי ביהדות".

צפו בריאיון המלא

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

22
הוא רוצה להכתיב לנו החרדים מתי לצאת להפגנות, כי הוא מחשיב עצמו מגדולי הדור. מעכשיו לא נקשיב לגדולי הדור, רק לקרעי. מחיאות כפיים.. (:
ד"ר קרעי
21
חצוף! פתאום שגם לו זה מפריע אז הוא רוצה שהחרדים יפגינו
יוני
20
קרעי אינך יודע איזה זעם יש אצל חרדים. יום יום מתפללים שבנט יתאדה
ללא שם
אני ורבים מחברי החרדים מתפללים שבע"ה בנט יצליח
שלמה
19
כל אחד שנתן את קולו לשקרו ונוכל(סומן אצלי מזמן שפגע בחרדים) שבגללו יחללו שבת או כל דבר שנגד התורה גם יום כיפור לא יעזור לו. מכירה את החברה שמצהירים "שהחרדים סוחטים מהמדינה" אבל את השוק השחור שלהם זה כשר ומותר נודה לד שלא שם חלקנו כהם.רציתי להיות ישרה וקיבלתי איומים על הערות והשגות שהיו לי בחב נחשבת
אלמוני
18
חצוף ועז פנים . מה אני חייב לך ולמה שאצא להפגין בשביל זולל שרצים שאתה כחובש כיפה מעריץ עד כדי ביטול. ביבי רשע לפי כל דין כמו כל פוליטיקאי חילוני. מסביר פנים לרשע הוא פוליטיקאי קטן ולך תעבוד על המידות שלך.
לא עובד אצלך
17
מה עם ועדת חקירה ממלכתית לאסון מירון???????????? מתי היא תקום כבר???????????? 45 הרוגים !!!!!!!!!!יתומים....אלמנ שכולים.....וכלום.....עול ממשיך כמנהגו.....
יוחנן
16
איזו עשיה יש לך בתקופה שאתה בכנסת חוץ מרוח וצילצולים אתה אפס גמור שרק מחפש לחמם את האוירה ולצעוק שתו לי אכלו לי לך חפש לך עבודה אמיתית אפס
א.נ
15
אשכרה, טאכלס אם בעזה מתחילים טילים בזמן ממשלה שכזו עד שיחליטו אם מתקיפים אותם או לא (מה שגם בממשלה הימנית היה לוקח הרבה זמן...) הם ילכו לחלק להם גלידות... ואולי גם לשלם להם על הטילים שהם הפסידו עכשיו... הזוי הזוי הזוי גאולה נאווווווו
אני
14
בנט סער לפיד ליברמן ואורבך תבורכו מישמיים!!!!! כל הכבוד!!!!! בהצלחה רבה בע"ה!!!!!!
טולי בן טולילה
13
ליהודים תהיה אורה ושמחה.חודש טוב בה ומבורךובשורות טובות
ללא שם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהריאיונות: