"אני שווה הרבה מנדטים"

הימין בסכנת פילוג; איתמר בן גביר באולפן

הנתק עם בצלאל סמוטריץ'; הדרישה לחלוקה חדשה במפלגה; לא חושש מריצה נפרדת והביקורת עליו בעיתון 'יתד נאמן' • ח"כ איתמר בן גביר בריאיון לישי כהן באולפן 'כיכר השבת' (פוליטי)

ח"כ איתמר בן גביר, יו"ר 'עוצמה יהודית', התארח באולפן 'כיכר השבת', התייחס לנתק עם ח"כ בצלאל סמוטריץ' והצהיר כי אינו חושש מריצה נפרדת אך מעדיף את האחדות. כמו כן, התייחס בן גביר לביקורת החריפה נגדו ב'יתד נאמן' והעימות עם אריה דרעי. צפו בריאיון המלא.

קטע מהריאיון - הקרע עם סמוטריץ'

ח"כ בן גביר התייחס להצעה של ח"כ סמוטריץ' שיתמודד בפריימריז של 'הציונות הדתית' ולעג: "להציע לי להתמודד ב'ציונות התדית זה בערך כמו להציע לבצלאל להתמודד ב'עוצמה יהודית', במועד ג' כשלבצלאל היו מחלוקות עם בנט איך בונים רשימה - הוא הציע 'מחקר עומק' ולפי זה נקבע את החלק היחסי".

אומר בצלאל, לפחות תכבד את ההליך הדמוקרטי שלנו ונדבר אחרי שנסיים את הפריימריז בציונות הדתית

"בוודאי, ואז אנחנו נהיה יום יומיים לפני סגירת הרישמות ואז נרוץ מחדר לחד רונתחיל עם ספינים ותדרוכים, ויבואו אליי עם עובדות מוגמרות, מה שעשו לי במועד ג', זה מה שמגיע לי? זה מה שמגיע לציבור? אחרי שנה כל כך טובה".

ח"כ איתמר בן גביר בריאיון לישי כהן

למה אתה ובצלאל לא יכולים לדבר, שבו תסגרו ביניכם, מה חריך את התקשורת באמצע

"אתה מתאר לעצמך שאם הייתי יושב איתו לא הייתי מכנס מסיבת עיתונאים. הפעם האחרונה שדיבנרו הייתה לפני שבוע ולא על זה. אני חבר טוב של בצלאל ועדין רוצה לרוץ יחד. זה לא סוד, בסקרים הפנימיים אני שווה הרבה. אני לא מחפש את הכותרות, אני רוצה לפתור, אני יודע מה הכוח שלי. הדרישה שלי היא שוויון".

האופציה של ריצה נפרדת עומדת על הפרק?

"אני מקווה שלא נצטרך להגיע לזה אבל זה אפשרי, אני לא חושש מריצה נפרדת".

צפו בריאיון המלא.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

23
בן גביר צודק: ש"ס של היום, זה לא ש"ס של פעם!!
ימני אמיתי
22
לדעתי סמוטריץ' רק עושה שרירים כדי להראות לקהל ה"מתון" יותר אצל הסרוגים שהאיחוד רק 'נכפה' עליו. אבל אין לו כ"כ ברירה -הוא לא יעיז להתפלג ולהסתכן ולהפיל עשרות אלפי קולות.
שמוליק
21
בן גביר צודק מספיק עם המלחמות בנגמש הפעם אני מצביע לו בגלל השטויות שהעסקנים מכניסים לרבנים לרמואש בגלל פוליטיקה
משה
20
בן גביר, אל תדבר. פשוט תוותר! כך תתרום למטרה.
יעקב
19
הןא מזכיר את לפיד . פסיכי עם מנדתים . רש שללפיד יש והוא חושב שיש
אלי
18
איתמר איש גדול !! אוהבים אותך !!!!
חרדי
17
סמוטריץ הסיקקיק שתול של השמאל כמו גידי זהר וסנט
הנחש סמוטריץ
16
טוב לכולם
רוצו בנפרד
15
לא צריך עלוקות העם איתך בן גביר
לך לבד העם איתך
14
שום סכנה. גם בריצה נפרדת 2 המפלגות יעברו את אחוז החסימה. הפילוג אם יקרה, דווקא יביא למיצוי הכוח האלקטורלי שלהן.
שמעון
13
אין על בן גביר
עוגיה
12
על איזה שיוויון אתה מדבר מעולם לא עברת את אחוז החסימה כשרצת לבד. מה שאתה עושה זה סוג של השתלטות עויינת.
חוצפן
11
חבל .כי אני מצביע לך רק בתנאי שהולך יחד ולא מתפצלים.
קובי
10
איתמר בן גביר מנהיג שראוי להערצה.
חרדי
9
בן גביר מקבל 8 מנדטים בריצה לבד
יעל
8
מפלגה דתית אחת צריכים ימין מאוחד
מנחם
7
איחוד לכל מפלגות הימין טכני
יציק
6
שוב רוצים שני הליצנים האלה להרוס את הימין , והפעם מבפנים ? ! לא די הנזק שעשו , בהתעקשותם המיותרת , שבגללה קבלנו את ממשלת הזדון והרשע , שאנחנו עדיין סובלים ממנה ?!
שאול
5
בם גביר.אנח בחרתי בך בפעם הקודמת. הפעם לא אבחר בך.כי יש בך גאוה.תהיה צנןע כמו סמןטריץ.
מנשה
4
איחוד לכל מפלגות הימין טכני
יציק
3
איך בן גביר נלחץ כשישי כהן שאל אותו איך אשתו עולה להר הבית..... הוא מבין שזה נזק תדמיתי בציבור החרדי.
ישראלי
2
הפיצולים הם בירור הכוח האמתי, כל השאר זה תיאוריות.
בחירות - הסקר הכי מדויק.
1
אלוואי וגם הציונות הדתית וגם המפלגות החרדיות ירוצו ביחד
אני

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהריאיונות: