מחו על השחרור: "נתניהו, תתבייש"

בג"צ אישר את שחרור 26 המחבלים במסגרת "הפעימה השלישית". במקביל, צעדו מאות בני אדם בירושלים, הניפו שלטי מחאה בגנות שרי הממשלה, ומחו על ההחלטה • צפו (אקטואליה)

|
1
| כיכר השבת |

בג"ץ דחה היום (שני) את עתירתם של המשפחות השכולות נגד שחרור המחבלים, ואפשר את קיומה של הפעימה השלישית במסגרת סדרת השחרורים.

במקביל, השתתפו הלילה מאות בני אדם ב"צעדת מטריות" בירושלים, כנגד השחרור. הם הניפו שלטי מחאה נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו ושריו.

26 האסירים הפלסטינים שייצאו הלילה לחופשי, משתחררים במסגרת הפעימה השלישית במסגרת שחרורי האסירים עליהם הוחלט ערב חידוש המשא ומתן המדיני.

מוקדם יותר, תקף ח"כ יעקב מרגי את שרי 'הבית היהודי', ואמר כי "בלילה הזה, שרי ישראל, שרי הבית היהודי, איך לא רעדה לכם היד כשהצבעתם על שחרור רוצחים שפלים? רוצחים שפלים שרצחו חפים מפשע, רוצחים שיתקבלו הלילה כגיבורים בכיכרות. אלה שיניפו בפניהם של בני משפחת פוגל ומשפחת סחיווסחורדר את אותה אות וי המעצבנת".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
העדיפו בנייה בהיתנחלויות ,ובתמורת לזאת לשחרר רוצחים!
משה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות