דלג לתוכן הראשי

אלי כהן: הזיופים בבית שמש מחייבים לקיים בחירות חוזרות

אלי כהן, המתמודד בבחירות החוזרות לראשות עיריית בית שמש, התייחס לדיון בבקשת הערעור של ראש העיר משה אבוטבול ואמר כי "ביהמ"ש המחוזי כבר קבע שהזיופים מכריחים לבטל את תוצאות הבחירות" (חדשות)

יג
כיכר השבת |
אלי כהן (צילום: פלאש 90)

בית המשפט העליון קיים היום (חמישי) דיון בבקשת הערעור שהגיש ראש עיריית בית שמש משה אבוטבול על ההחלטה לבטל את תוצאות הבחירות בעירו, ולקיימן מחדש. החלטת בית המשפט אם לקיים דיון בערעור עצמו, תתקבל מאוחר יותר.

בינתיים, ראש המחנה הנגדי אלי כהן המתמודד בבחירות החוזרות לראשות העיר אם אכן יתקיימו, התייחס לדיון בבקשת הערעור ואמר כי "ביהמ"ש המחוזי כבר קבע שהזיופים שהיו – ואשר על עובדת היותן אין חולק – מכריחים לבטל את תוצאות הבחירות, כדי להחזיר את האמון בדמוקרטיה".

"אני מאמין שבית המשפט העליון יגבה את פסיקתו המנומקת של בית המשפט המחוזי, ויקבע גם הוא שצריך בחירות מחודשות בבית שמש" אמר כהן.

"הדבר החשוב ביותר שיש להגן עליו הוא אמון הציבור במערכת השלטון המקומית, ולמנוע מצב בו זייפנים וקומבינטורים הופכים מוגנים מפני החוק. אני מקווה שבג"צ יתן את פסיקתו בקרוב, ונתחיל מערכת בחירות חדשה בעירנו".

את כהן, ייצגו בבקשה לבטל את הבחירות עורכי הדין איתן הברמן, אריאל ניסים וניר נחום. כאשר את הצד השני - ראש עיריית בית שמש משה אבוטבול ייצג פרקליט הצמרת עו"ד יעקב וינרוט.

עוד בבארץ: