חולצו בשלום • תיעוד

חברון: ערבים ביצעו לינץ' בחרדים, שניים נפגעו

5 חרדים מארה"ב שנכנסו בשוגג לשטח הנמצא בשליטת הרשות הפלסטינית בחברון, הותקפו על ידי המון זועם. פלסטיני תושב המקום העניק לחמישה מחסה בביתו וכוחות צה"ל חילצו את הנוסעים (בארץ)

לינץ' בחברון: חמישה חרדים מארה"ב שהיו בדרכם למערת המכפלה נכנסו בשעות הערב (חמישי) בשוגג לשטח הנמצא בשליטת הרשות הפלסטינית בחברון והותקפו על ידי המון פלסטיני זועם שביצע בהם לינץ'. הרכב הותקף בבקבוק תבערה ונשרף כליל.

פלסטיני תושב המקום העניק לחמישה מחסה בביתו, שם הסתתרו והמתינו לחילוץ של כוחות הצבא. שניים מהנוסעים נפצעו באורח קל-בינוני.

כאמור, החמישה הסתתרו בבית של פלסטיני תושב המקום, זאת בעוד ההמון הזועם כיתר את הבית. לאחר מכן הגיעו כוחות גדולים של משטרה וצבא וחילצו אותם מהמקום.

מהמשטרה נמסר: "5 תיירים אמריקאים נכנסו בטעות לג'בל ג'והר בחברון, שם נתקלו בהפרת סדר קשה. מקומי הכניס אותם לביתו, שם המתינו להגעת כוחות חילוץ".

"כוחות משטרה ממרחב חברון ויס''מ ש''י בסיוע כוח צבא נכנסו אל הכפר וחילצו אותם. שניים מן המחולצים פצועים באורח קל-בינוני והועברו לקבלת טיפול רפואי".

הרכב הישראלי בחברון, הערב

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
ההיסטוריה חוזרת סדום לוט ועוד
שלוימלה שששששש
15
כל ערבי זבל צריך להעיף אותם משם
יעקב
14
ב"ה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלי
13
ואנשי סדום נסבו על הבית... וילאו למצוא הפתח (בראשית)
ד
12
אלו חיות מהלכות על שתיים. חייבים להפרד מהם .לעשות להם אוטונומיה כמו עסה ולסגור להם את החשמל והמים ולהפציץ אותם. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יפה יוסף
זה הנס שיש צדיק בסדום
שיר
איפה מה שאתה אומר כתוב או מעוגן בתורה?
איכס
בגלל זה כשאין שם צבא יהודי שנקלע בטעות עלול לחזור בארון
מיכאל
11
למה לא מעיפים את כל הערבים מהמדינה אחרי כל מה שהם עושים ועוד אצלנו ברמלה אחרי שראש העיר כל כך דואג להם {אני לא בה לשבח] הם עשו הפגנה ביום חמישי
הרפו
10
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוסף
9
נס!!! פשוט נס גלוי!!!!!!!!!
נס
8
הודו לד' כי טוב כי לעולם חסדו
דוד
כןן. הודו לה' כי טוב!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
lll
7
להזכיר לכולם, חברון נמסרה לרוצחים בתמיכת ש"ס, בתמורה למינוי 6 דיינים ש"סניקים.
דן סגל
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
meir
כפירה אמיתית
חי
כופר
כופר תתביש
6
אני רוצה להבין מדוע אין חיילים שעומדים בכניסה למקומות כאלה ומזהירים את היהודים שמסוכן להיכנס שם??????????
האמת בא
5
רפואה שלימה לפצועים !! חבר'ה תפסיקו להאשים את צה"ל ואת ביבי ואת ש"ס ואת כל המדינה. יש דין ויש דיין בואו נאשים את עצמינו בעוונותינו אנחנו נמצאים במצב כזה. תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה. אמן ואמן.
אניי
4
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
בר דרור דוד
3
שברו להם את הצלעות גופם חבול פצוע ושותת דם.
ה' ירחם !
2
אחרים לגמרי, כמו למשל, מי הרס את הבית בדומא, לעצור את ה"טרוריסטים היהודיים", להרוס את הבתים של המתנחלים הרעים שמציקים לערבים התמימים.... אכן מנהיגות לתפארת! אם היו נרצחים ל"ע, ביבי ובוגי לא היו שוכחים (ומתביישים להראות עצמם) לבוא ולצעוק בקול רם "אנחנו נילחם בכל הכוח בטרור"... בשעה שלכולם ברור לאיזה
יעקב
1
יועץ משפטי נוח. מה שנקרה חברון-בראון.
חסיד מרן

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: