אסון ברעננה: טלוויזיה הרגה ילדה בת ארבע

ילדה בת 4 נהרגה במהלך סוף השבוע לאחר שטלוויזיה נפלה עליה ברעננה. היא פונתה תוך כדי פעולות החייאה לבית החולים מאיר, אולם שם נאלצו הרופאים למרבה הצער לקבוע את מותה (חדשות)

ילדה בת 4 נהרגה במהלך סוף השבוע לאחר שטלוויזיה נפלה עליה ברעננה. היא פונתה תוך כדי פעולות החייאה לבית החולים מאיר, אולם שם נאלצו הרופאים למרבה הצער לקבוע את מותה.

לפי הדיווחים, הטלוויזיה שפגעה בילדה הייתה כבדה וישנה. שירותי הרווחה בעיר התערבו במקרה בכדי לסייע למשפחה שבתה נהרגה.

פרמדיק מד"א ענאן חלף סיפר: "כשהגענו לבית ראינו על הרצפה טלוויזיה גדולה שבורה ובסמוך אליה ילדה מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה, עם חבלת ראש קשה".

""יחד עם כוננים שהגיעו למקום הענקנו לה טיפול רפואי וביצענו בה פעולות החייאה בבית. פינינו אותה לבי"ח במצב אנוש תוך כדי המשך פעולות החייאה שכללו תרופות, הנשמות ועיסויים".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
שכולם יזכו לחזור בתשובה
משמרת הצניעות
אלופההההההההההההההההה
תאיר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: