דלג לתוכן הראשי
ממשיך להסתבך

מרמה והפרת אמונים: עוד חקירה נגד ליצמן

חקירה חדשה מתנהלת באחרונה נגד שר הבריאות יעקב ליצמן, באישורו של היועץ המשפטי לממשלה. בדיקת החשדות, אולי יעכבו את פרסום ההמלצות בשני התיקים האחרים (בארץ)

(צילום: פלאש 90)

המשטרה מנהלת כבר כמה חודשים, באישור היועץ המשפטי לממשלה, חקירה חדשה נגד שר הבריאות יעקב ליצמן - כך פרסם הערב (מוצ"ש) מרדכי גילת בחדשות כאן 11.

לפי הדיווח, החקירה מתנהלת נגד השר ונגד גורמים נוספים, בחשד לעבירות של מרמה והפרת אמונים.

גילת הוסיף בדיווח כי הפניה הראשונה בנושא של המשטרה ליועץ נעשתה כבר לפני ארבעה חודשים, אבל רק לפני כחודשיים אישר מנדלבליט לחוקרי להב 433 לפתוח בחקירה שקטה שכבר יצאה לדרך.

אם תניב החקירה ממצאים המאמתים את החשדות נגד ליצמן, עשויה הכרעת היועץ בשני התיקים האחרים נגד שר הבריאות להתעכב.

בשני התיקים, המעורבות בפרשת מלכה לייפר והצעת השוחד למניעת סגירת מסעדה בירושלים, המליצו המשטרה ואנשי פרקליטות מחוז ירושלים להגיש כתב אישום חמור נגד שר הבריאות.

העבירות בהם מואשם ליצמן: בתיק לייפר בעבירות של הדחה בעדות, מרמה והפרת אמונים ובתיק המסעדה בעבירות שוחד ומרמה.

25 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

19
מי שעוזר למלכה לייפר יש לו כפרה. ומגיעים לו רחמים תפסיקו לחרוץ דין לפני משפט
יעל וייס
18
אין ממה להתרגש אם הימין ינצח. כשהשמאל רוצה לסמן מישהו אז הוא מסומן! מדינת מאפיה
מסמנים בשמאל
17
מרמה והפרת אמונים❓❓❓ = והשאלה היא רק 👈 של מי ❓❓❗ הנתבע או ואולי בכלל של 👈 התובע עם 👈הַכִּיפָּה הַשְחֹורָה ❗❓❗ " אָרוּר ❗ => אֲשֶׁר *לֹא יָקִים אֶת דִּבְרֵי הַתּוֹרָה הַזֹּאת לַעֲשׂוֹת אוֹתָם, 👈👈👈 וְאָמַר 👈 כָּל הָעָם [ ובּתֹוכָם גַם💪הַתֹובֵעָ ] ; אָמֵן." ❗❗❗
ללא שם

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: