בניגוד להנחיות

עם חולים מאומתים: מסיבות חילוניות נתפסו

המשטרה פשטה במהלך הימים האחרונים על מסיבות רבות משתתפים, שנערכו בניגוד להנחיות • הם גילו חולת קורונה מאומתת, מפרי בידוד וניסיון לברוח • וגם: מירוץ סוסים (בארץ)

שורה ארוכה של הפרת הנחיות בקיום מסיבות המוניות בניגוד להנחיות הסגר נתפסו על ידי כוחות המשטרה במהלך הימים האחרונים.

בירושלים, איתרו שוטרים בשעת לילה מאוחרת מסיבה רועשת ורוויית אלכוהול שנערכת בשכונת מלחה ובה עשרות אנשים וזאת בניגוד לתקנות הקורונה והנחיות הסגר בתקופה זאת.

כוחות המשטרה שנכנסו למקום איתרו מספר רב של משתתפים, חלקם תחת השפעת אלכוהול רבה שהחלו מתעמתים עם השוטרים ומפריעים להם בביצוע משימתם.

תוך כדי כך, במהלך סריקות בתוך המבנה אותרו משתתפים רבים נוספים המנסים להסתיר עצמם מפני השוטרים מתחת לשולחנות, מאחורי וילון, במרתף הבית ובחדרים נעולים, ומספר משתתפי המסיבה שמנסים אף באמצעות סולם לטפס על מנת לצאת מעבר לחומת חצר הבית.

בנוסף אותרו במקום מספר רב של מיכלי "גז קצפת" לאחר שימוש, גז המהווה סיכון של ממש לחיי אדם המשתמשים בו שלא לייעודו המקורי.

במהלך פעילות השוטרים לבירור זהות הנוכחים ואכיפה כנגדם בגין הקמת רעש והפרת התקנות והנחיות הסגר, החל צעיר כבן 22 להתעמת עם השוטרים והוא נעצר לחקירה בגין תקיפת שוטרים.

פרט אליו, עלה כי מארגנת המסיבה צעירה כבת 29 על פי החשד הנה חולת קורונה ועליה לשהות בבידוד בשל כך. החשוד הצעיר הועבר לחקירה במשטרה והצעירה זומנה לחקירה בתום ימי הבידוד. במהלך האירוע נרשמו עשרות דו"חות למשתתפי המסיבה שהופסקה והם פוזרו מהמקום.

בנוסף, בלילה שבין חמישי לשישי, אותרו בירושלים מספר מסיבות בהן עשרות משתתפים. אחת מהמסיבות שנערכה במועדון במרכז העיר אותרה לאחר שהתקבל דיווח כי קיים חשש לחיי אדם במקום. כוחות משטרה שהגיעו למקום נאלצו לפרוץ את דלת המועדון שם אותרו עשרות צעירים רוויים באלכוהול שחלקם החל להתעמת עם השוטרים ואחד המבלים אף נעצר בגין איומים. המסיבה הופסקה והמקום נסגר לאחר שבוצעה אכיפה בגין ההפרות.

כוחות משטרה איתרו באשדוד בלילה שבין חמישי לשישי 2 מסיבות בהן עשרות משתתפים ונרשמו נגדם 38 דו״חות בגין הפרת התקנות. במקרה הראשון אותרה מסיבה במבנה סגור. חלק מהנוכחים שהבחינו בשוטרים, נמלטו מהמקום. במקום נרשמו דו"חות והם פוזרו לבתיהם. כמו כן נגד מפעיל המקום נרשם דו״ח על סך 5000 והוא זומן להמשך הליך במשטרה.

במקרה השני השוטרים הגיעו לפארק בעיר, שם איתרו אוהל גדול שהוקם במקום, בו כמה עשרות בני נוער וצעירים שקיימו מסיבה. חלק מהנוכחים ניסו להימלט כשהבחינו בשוטרים ובפעילות נרשמו דו"חות למפרים.

בפעילות יזומה, המשטרה חשפה בלילה שבין חמישי לשישי מסיבה בלופט בראשל"צ עם כ-150 משתתפים ובמקום אותר גם חולה קורונה מאומת שזומן לחקירה ונשלח לביתו. המבלים במקום סירבו לפתוח את הדלתות והחלו לרסס גז פלפל לעבר השוטרים, כשחלקם ניסו להימלט דרך החלונות ולהתחבא בשירותים ועל גג המבנה.

לאחר זמן קצר הצליחו השוטרים להיכנס למקום ולהפסיק את האירוע. אחד מהמבלים נעצר לאחר שתקף את השוטרים בכניסתם. בסה"כ נרשמו במקום 103 דו״חות קורונה בגין הפרות שונות.

בעיר הרצליה איתרו השוטרים מסיבה רועשת בדירה ברח' העוגן בהרצליה. עם כניסתם של שוטרי תחנת גלילות לדירה, הם הבחינו בעשרות רבות של מבלים ובהמשך, גילו כי חלקם מתחבאים מאחורי ובתוך ארון בדירה. כלל המבלים בדירה היו ללא מסיכות ובדירה נמצאו בקבוקי אלכוהול רבים.

שוטרי תחנת גלילות פיזרו את המסיבה, לא לפני שקנסו את בעלי הדירה בדו"ח ע"ס 5,000 ש"ח וכן בדו"ח נוסף ע"ס 1,000 ש"ח בגין סירוב לפיזור ההתקהלות. שאר המבלים במקום נקנסו בדו"חות ע"ס 500 ש"ח.

בעיר חיפה, בעקבות קבלת דיווח משוטרת שעבדה במחסום סמוך למקום, בדבר התקהלות של אנשים רבים סמוך לפאב, הגיען למקום שוטרים שהבחינו בשני פאבים סמוכים אחד לשני כשבשניהם בעשרות מבלים ללא מסיכות, אלכוהול ומוסיקה.

השוטרים פיזרו את המבלים ורשמו להם קנסות ע"ס 500 ש"ח וכן קנסו את בעלי שני הפאבים כל אחד ב- 5,000 ש"ח וזימנו אותם לשימוע מחר בבוקר בתחנת משטרת חיפה.

ולא רק מסיבות: שוטרים מנעו קיומו של מרוץ סוסים ומסרו עשרות דו"חות לנוכחים במקום.

בפעילות משטרת ישראל לאכיפת הנחיות הסגר נערכו שוטרי תחנת ערוער בשטח פתוח סמוך לכביש 25 (אבו תלול/ צ. הבית הלבן) וביצעו מניעה ואכיפה כנגד משתתפי מרוץ סוסים. לנוכחים נמסרו 28 דו"חות בגין הפרת הסגר ו 4 דו"חות תנועה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

24
6000 חסידי בעלזא בטיש ט''ו בשבט בלי מסיכות במקום סגור ודחוס על הפרנצע'ס, יותר גרוע מכל המסיבות הקטנות יחד, לא נעים אבל זה האמת!
פלוני
טמבל מטורף אתה וקנאי גדול
שירי
23
...שהסגרים לא עובדים. אנשים לא עומדים בזה!
זה רק מראה...
22
היה ברור שיש מסיבות חופשי של חילונים אבל התשקורת לא תציג אותם אלא רק את החרדים. ואני בטוחה שיש עוד מאות מסיבות כל יום אצל החילונים!!! סוף סוף כתבה נורמלית ולא רק השמצות לעולם החרדי!
מישהי
21
איפה הרימוני הלם? אקדחים שלופים? סוסים? מכטזיות? אלימות? מעניין.... באו בלי כלום . באו אדיבים ורגועים . אינשלה יחס כזה גם למגזר החרדי . ואני כותב בתור אחד לא דתי ( יש לי משפחה דתית וכואב לי ליראות שככה מתייחסים לציבור הדתי )
קובי
20
זוועה!!!!! איפה יונית לוי?? קדימה תתחילי לנתח היטב את הארוע הזה . מחכיםםםם
יונית לוי
19
נא להרגע. עיקר התחלואה,ההדבקה והתמותה דווקא אצלינו. משהו בערך פי חמש. פשוט, האכיפה בשבת רק אצל החילונים ומכאן הנתונים. נא לא להתלהב. פורסם אתמול כי אחד מתוך מאה מעל גיל שישים,אצל החרדים,נמצא כבר בעולם האמת, שלא לדבר על החולים הקשים, היולדות ועוד. נדמה שאין בית כמעט שלא אמרו שם קדיש. עוד יהיו בשורות
הנגיף הארור
א. מה שרשמת פי 5 -אני מתקנת אותך: אצל החרדים זה פי 2 ולא פי 5 . ב. חרדים וחילונים שומרים אותו דבר.... אצל החרדים זה יותר מורגש כי יותר מצפים מהם... וזה שיש יותר חולים באחוזים זה כי ככה נגזר וצריך להתחזק... דור אחרון לפני משיח נופלים אינסוף נסיונות (כמו בדור האחרון של מצרים -ולכן לא כולם זכו להיות ב
א
מה אתה בא לומר? שאנחנו האשמים? יש מספיק כמוך אין צורך לומר זאת שוב.... התחלואה והתמותה הגבוהה בציבור נובעת מכך שהקורונה המתפשטת במגזר היא לרוב מוטציה שקטלנית ומדביקה יותר
נכון
18
מעניין שציינו שהם חילונים???!!! היה מתאים לחרטט שהם חסידים כוהליסטיים וזאת עם המכנסיים הלבנות בכלל חסיד....
שירי
17
חלק מהסרטונים לא צנועים בעליל
לא צנוע
אז על תסתכל!
ללא שם
כותבים אל... ולא אמורים להביא לי את הנסיון לעיניים
ככ
16
איפה הקסדות רימוני הלם זה
שרון
15
מפיצי מחלה
שולמית
14
הרב של נוף איילון כיפה סרוגה, השתתף ביום חמישי במסיבה משפחתית בהשתתפות 60 איש רובם ללא מסיכות, למה מאשימים רק חרדים?
נוף איילון
13
החילונים האלה לא איכפת להם מחיי אדם. הם עלולים להדביק את כולנו. צריך לשמור מהם מרחק במיוחד מהחילונים באשדוד ששמים פס על ההנחיות - תת תרבות של אנשים
חרדי מודאג
12
איך השוטרים. משלבים יידים, מדברים בצורה עדינה לכל הפח של החברה הישראלית, סמים אלכוהול, הכל טוב מפזרים בעדינות,
תמי
11
חילונים מופקרים ורוצחים בגללם הציבור החרדי צריך להיות בסגר ולסבול מפרעות ופוגרומים של פורעים במדי משטרה.
חני
10
אחר כך יגידו שהחרדים הם הבעיה...
מנח
9
יש לנו תקשורת מגויסת עם כתבים שתופי שינאה וקיטוב שאינם קשורים כל קשר ליהדות ולעם.
יאיר
8
חבל רק ששאר גופי תיקשורת חילוניים לא מפרסמים זאת.
דניאל
7
גועל נפש עם מוזיקה ושירי זימה במזרחית. זו הרמה של הציבור החילוני הספרדי במקום ללכת בדרך המלך של יהודי ספרד דרכו של מר"ן.
ערסים חילוניים
מה הקשר לציין שהם ספרדים ומה המוזיקה של הציבור החילוני האשכנזי??? אברהם פריד? M.B.D??? גועל נפש לשמה, וגם קנאי
שירי
שכונת מלחה והרצליה הן ממש לא של חילונים ספרדים
יאיר
6
אלי
אתם רואים שהמשטרה אוכפת בכל מקום ובכל מג
אתה באמת לא רואה הבדל בין סגנון האכיפה?
יאיר
5
כן מה לא מובן מה חשבתם שרק החרדים לא שומרים החילונים פי עשר ..אבל זה לא מענין את התקשורות כי הם לא חרדים...ולכן אם נפסיק להתיחס לכל הכתבים לעניני חרדים ושאר החרדים הכתבים שהם השולים של הציבור ורץ לתקשורות ורק מלכלך עלינו הם התיקשורת יתפוצצו שלא מתיחסים ואולי כך ירדו מאיתנו נפסיק להתרגש מהם כן נמעס מ
השם הוא האלוקים
4
איזה יופי מוזר מאד איפה שכחו את המכתזיו"ת? איפה שכחו הרימונים? ואיפה האלימות? ואיפה העצורים? ואיפה התקשורת? כנראה שבמסיבות האלו כולם הזדהו ישר וחיבקו את השוטרים ומה שכתבתם זה שקר אף אחד לא השתולל היו ילדים טובים וכו' וכו'. וכנראה שכל דברים האסורים גם על פי חוק שהשתמשו האנשים האלו זה לא "תפילה ולא ל
מוישי
3
מה שנאמר טול קורה מבין... מעניין אם יעשו מזה רעש בתקשורת שעושה כשמדובר בחרדים...
אני
2
עבדים עלינו בעיניים אם כל מי שבסיכון יכול להתחסן מדוע לא פותחים את הכל? אנחנו אמורים לדאוג למי שלא מתחשק לו להתחסן? או שהכל בלוף אחד גדול.
רינה
1
זה מפוצץ-למה לעזאזל התקשורת לא מדווחת על זה???
יאיר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: