העדות גילתה

ראש המוסד חשק בתפקיד - והבטיח נאמנות

על פי העדויות של איש העסקים ארנון מילצ'ן במשטרה, ראש המוסד הנוכחי יוסי כהן, רצה להיות ראש המל"ל והובהר לו שיצטרך לתת התחייבות לזוג נתניהו - והוא הסכים (אקטואליה)

כהן עם נתניהו (צילום: Haim Zach/GPO)

על פי עדותו של איש העסקים ארנון מילצ'ן במשטרה, ראש המוסד הנוכחי יוסי כהן, ביקש בעבר קידום והתחייב להיות נאמן למשפחת נתניהו, כך מפרסמים הערב (רביעי) ב'חדשות 13'.

על פי הדיווח, בשנת 2013, כשיוסי כהן היה בכיר במוסד הוא חשק בתפקיד ראש המל"ל, לצורך כך הוא פנה לארנון מילצ'ן, כדי שימליץ עליו בפני בני הזוג נתניהו.

מילצ'ן, כך על פי העדויות, נעתר לבקשה החריגה של כהן, והלך לדבר עם בני הזוג נתניהו, כשחזר מהם, הוא הבהיר לכהן, כי לבני הזוג חשובה בעיקר נאמנות.

כהן, הסכים ונתן את התחייבותו ואת מילתו שיהיה נאמן לבני הזוג, אך בסופו של דבר המינוי לראש המל"ל לא יצא לפועל וכהן מונה לתפקיד בכיר יותר - ראש המוסד.

בתגובה לחדשות 13 אמר יוסי כהן: "לא היה ולא נברא". שרה נתניהו מסרה מטעמה: "הגברת נתניהו דוחה את השקר הגס שמסופר פעם אחר פעם כאילו היא קשורה באופן זה או אחר למינויים כלשהם. די לפייק ניוז, שקר שחוזרים עליו לא הופך לאמת".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (76%)

לא (24%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
הוא כן הי ראש המלל
הוא היה
6
עבודת קודש.מרגש.והקב"ה מצילנו מידם
ללא שם
5
בחירה טובה של ראש מוסד מוצלח לא רק ראש ממשלה גאון גם אשתו עזר כנגדו
בזק
4
יוסי כהן ראש ממשלה הבא. תזכרו. תרשמו זאת
ללא שם
3
נשמע כמו קשקוש עיתונאי
james
2
כל יהודי בוחר מפלגה חרדית למען בטחון המדינה ולשמירת הדת הרבה מושתלים במערכת מצביעים רק למפלגה חרדית
יח
1
מה אתם רוצים אפשר לדעת. ממנים אנשים מוכשרים ע.י מוכשרים. עזבו אותם. החברה אלה מחזיקים המדינה. מה אתם רוצים שרשעי הסמןל ינהלו המדינה? הם הסמול שמתים על הערבים יזבאק וכארבק ומראענה מעאפנה... האאאא
רבותי לשמוע כל מילה. גאוה יהודית. היידא

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: