אל-אקצה לבית כנסת

פולארד תוקף: "הצוות של ביידן הוא עמלק"

המרגל הישראלי המשוחרר, כובד כאחת מההופעות הציבוריות הראשונות שלו לנאום בישיבת 'מרכז הרב' - לרגל יום ירושלים, ובחר להתייחס למצב הבטחוני ולתקוף בחריפות (חדשות, ארץ)

נאום חריף: יונתן פולארד, המרגל הישראלי לשעבר שעלה ארצה לאחר שהוסרו מעליו ההגבלות האמריקניות, נאם אמש (שני) בגנות ממשל הנשיא ג'ו ביידן.

את דבריו השמיע בישיבת 'מרכז הרב', שם התקיימה כמדי שנה חגיגת יום ירושלים. פולארד, שסומן כאורח כבוד באירוע, התקבל בשירה מפי הזמר אברהם פריד ובריקודים נלהבים מהקהל.

הנאום, שנישא בשפה האנגלית ומהווה אחת מההופעות הציבוריות הראשונות של פולארד מאז הגיעו ארצה, עסק בעיקר במצב הבטחוני ובהשקפת עולמו המדינית. ראשית התייחס לרצח יהודה גואטה ז"ל, תלמיד ישיבה בן 19.

"הרוצח ביטא בעצם את השנאה העתיקה ביותר, הקטלנית יותר מהמחלה הקטלנית ביותר שידעה האדם - שנאת יהודים. אנטישמיות בדם קר. זו אמונת היסוד של מי שמכונים 'הפרטנרים' לשלום מרמאללה, של אויבינו המושבעים בעזה ורבים מהפקידים המאיישים את ממשל ביידן הנוכחי".

"מה שאנחנו מדברים עליו הוא עמלק, עמלק טהור ופשוט", תקף פולארד, והסביר: "בין אם אתה רוצח יהודי באופן פיזי וישיר, ובין אם אתה כובל את ידיו מאחורי גבו - כמו שעושים הדמוקרטים של ממשל ביידן - בסופו של דבר, מותו של היהודי זהה", המשיך, ובכך רמז כי ממשל ביידן אשם ברצח יהודים.

לטענת יונתן פולארד, לא כל שונאי ישראל "חובשים כאפייה ונושאים רובה קלצ'ניקוב; חלקם עוטים חליפות יפות מאוד, ועדיין שונאים אותנו עם רגש שאתה אפילו לא יכול לדמיין".

פולארד הביע אכזבה על ויתורה של ממשלת ישראל על השליטה במשמורת על הר הבית - שהועברה לירדן, וקרא לבטלו. הוא הוסיף שיש להפוך את מסגד אל-אקצה לבית כנסת, וכי את השער המזרחי המוביל להר, שכרגע חסום למעבר, צריך להקדיש כ"שער למשיח".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

30
פולארד צריך להחליף את בנט שהתחלק על כל השכל או לפחות את רובי
.......
29
שני דברים: 1. אני אוהבת מאוד את יונתן פולארד! 2. לדעתי לא כדאי לו להתבטא בתכנים שקשורים לאמריקאים. בנושאים אחרים: בוודאי שכן!
מירית
28
פולארד צודק
אריאל
27
אל תפחד מארה"ב פולארד היקר!!! אלו בוגדים הכי גרועים! אויבים מחופשים לאוהבים!
עם ישראל
26
מסכן. כנראה כרגע שולטים לו במוח ליובאוויטשערס, כשם שקודם שלטו לו במוח ליכודניקים ורפובליקנים, שסיבכו אותו בצרות ובו זמנית אילפו אותו להאמין שמי שאשם זה המערך והדמוקרטים.
הוא בהידרדרות.
25
יהונתן- ה' נתן לנו אותך!!! איזו מתנה נפלאה!
תודה לך
24
הבן אדם הזה צריך אישפוז מוסד סגור
bery
למה לדבר כך? אחרי כל מה שהוא עבר.
אהרון
לתשומת לב: עשיתי 'גוגל- טרנסלייט' על הכותרת שהמגיב הזה בחר להודעה שלו. והתוצאה היא: ''סה''כ אגוזים''... כבוד למגיב הזה שאלוף באנגלית!
אחד
יא חמור כאילו שאתה כן אלוף total פירושו "לגמרי" וnuts זה כמו להגיד מטורף. אז לזה התכוון המגיב ההוא "לגמרי מטורף". לך תלמד...
אביר הרועים
מי שצריך אישפוז דחוף אם כבר זה כל הפוליטיקאים היום של ישראל שעברו על דעתם ודעת קונם מזמן......רחמנא ליצלן ואנחנו אין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמיים
פ
23
כל מילה בסלע. פולארד צודק
חנה
22
עם ישראל פה בזכותך איש נערץ!!!
טול
21
ואוו איזה מרגש. צמרמורות.
אסתר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: