המצלמות תיעדו

צפו: כך הושחתו התמונות של הרוגי מירון

לאחר שבשעות הבוקר המוקדמות קיצונים השחיתו שלטים לזכר הרוגי מירון שנתלו במקום האסון בו קיפחו את חייהם 45 בני אדם, מתפרסם תיעוד ממצלמות האבטחה במקום (חרדים)

אחרי שבשעות הבוקר המוקדמות השחיתו את תמונותיהם של 45 הרוגי אסון מירון שנתלו במקום האסון, מתפרסם תיעוד ממצלמות האבטחה מהשחתה.

בתיעוד נראים מספר אנשים הלבושים כחרדים נגשים אל השלטים שנתלו לזכר הקדושים ב-'שביל רבי דב', שם קרה האסון הנורא. האלמונים משחיתים ומורידים את השלטים בגסות כשהם דורכים עליהם ומבזים אותם.

על פי עדות של אחד המתפללים ששהה הלילה במירון, ואף ביקר במקום האסון, עשרות אנשים שהגיעו הלילה לתפילה בציון רשב"י עוד הספיקו לעבור בשביל המדובר ולהתבונן בזהותם של ההרוגים, כפי שקורה בדרך כלל מידי יום מאז האסון הכבד.

לדבריו, באיזור השעה 3 לפנות בוקר, אנשים ששהו במקום, עוד הספיקו להתבונן בתמונות, אך בשעות שלאחר מכן, האלמונים קרעו את התמונות, ובכך גרמו לזעזוע גדול בקרב המתפללים שגילו את הנעשה בשעות הבוקר.

נציגי פורום משפחות הקורבנות באסון מירון הגישו תלונה במשטרה בעקבות השחתת לוח הזיכרון.

בהודעת המשפחות נמסר כי: "הלילה נחצה קו אדום, ונדליזם מכוער שמעורר זעזוע ושאט נפש בליבו של כל יהודי באשר הוא", מסרו בפורום המשפחות, "מצופה ממשטרת ישראל לפעול במיידי למען מציאת האחראים לוונדליזם המכוער הזה, ולמצות עמם את הדין".

מדוברות המשטרה נמסר: "במשטרת ישראל התקבל דיווח על השחתת לוח לזכר הרוגי אסון מירון באתר קבר הרשב״י. עם קבלת הדיווח, החלו שוטרי משטרת ישראל בפעולות לזיהוי ואיתור החשודים. בשלב זה החקירה בעיצומה ובמשטרה מבוצעות פעולות להביאם לחקירה".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (55%)

לא (45%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

72
חולי נפש!!!מזעזע!!
"מזמור לתודה.."
71
אני בשוקקקקקק חולי נפש בושה
.......
70
בכל אופן מוטב היה אם לא היו נתלים הציורים האלו כלל במקום זה.
.
69
קיציניום הבנו אבל איך זה קשור לחשיבה המעוותת שלכם
א
68
למההההה???
טל
67
גועלללל נפשששששששש!!!!! איזה אנשים נוראיים יש בעולםםם!! מה באיזו סיבהה?!! מה עשו לכם רעעע?!! וזה אפילו לא ציונים! זה חרדים אז כאילו מה ההסבר המטורף שלכםם? [לא שאני מצדיק השחתת תמונותקברים של חיילים חלילה!!] פשוט זבל של האנושות!
מישו
66
ותבינו מניין נובעת השנאה של עם ישראל כלפי העם החרדי. לחרדים לצערי אין שום שייכות לעם היהודי. חבורת שונאי ישראל בהידור רב. כל הלך המחשבה שלהם זה רק ורק איך לגרום לסבל לעם ישראל ממש כמו אחיהם המוסלמים אני מודה לבורא העולם שחילץ אותי מציפורני החיות הרעות האלו. ונראה עכשיו איך כל המקללים שלא מסוגלים לק
דב
עפר לפיו ובכלל מנין לכם שזה חרדים אמיתיים ולא חילונים לבושים כחרדים?
לא נכון
65
חוצפניםם!!! אני בשוק! איך הם מעיזים, איך הם לא מתביישים?? נראה אם מישו מהמשפחה שלהם היה נפטר שם והם היו עושים ככה...
גיסי נהרג שםם
64
אישפוז לדעתי
שניאור בן ציון
63
כאילו זה עושה ללהם משו עם יש שם תמונות של ההרוגים? כמו שהם שם כל יום וכל הזמןרואים את זה
.......

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: