תוקף בחריפות את המערכת

עורך הדין מבלפור ורעננה: "מערכת משומנת - כמו איראן"

עורך הדין נזרי, המייצג את שכניו של בנט ברעננה וייצג בעבר את השכנים בבלפור, מבהיר בשיחה עם 'כיכר', כי יש התנהלות חד צדדית של המשטרה והפרקליטות כדי למנוע את זכות המחאה נגד בנט (חדשות)

עורך הדין ניזרי והבית של בנט ברעננה (צילום מסך)

עורך הדין חור אוריאל נזרי, המייצג את שכניו של בנט ברעננה וייצג בעבר את השכנים של מעון ראש הממשלה בבלפור יצא הערב (ראשון), כנגד הפרקליטות והמשטרה באופן חריף ותקף את חד הצדדיות של המערכת לטובת בנט.

"בבלפור ייצגתי את השכנים וראיתי את חרדת הקודש של הפרקליטות, היועמ"ש ובג"ץ עת דנו בנושא ההפגנות. היום אני ברעננה. רואה את הזילות בזכות. את השקרים וההסתרה בבג"ץ בשביל למנוע מחאה. אני רואה את הפער המבהיל ביחס בין ההפגנות. את השתיקה. איפה כל מגיני הזכות והתקשורת? הדיבר ה- 11 לא תשתוק", כתב נזרי בדף הטוויטר שלו.

בשיחה עם 'כיכר השבת' מזכיר נזרי, כי בבג"ץ רחביה הפרקליטות אמרה שאפילו חיי אדם פחות חשובים מזכות המחאה, כאשר ההפגנות אז היו בעיצומן של ימי הקורונה והיה חשש כבד מהדבקה המונית ולמרות זאת הן אושרו.

"בבג"ץ רעננה הם הסתירו שזה מעון רשמי - ובכך סיכלו את האפשרות לבצע הפגנות. ברחביה לא היו הגבלות, כאן היו הגבלות רחבות, ברחביה המערכת עשתה הכל בעד המפגינים, ברעננה עושים הכל נגדם", תוקף נזרי.

"מעבר לעמדתי כעו"ד - כאזרח. זה מזעזע, זה כול כך חמור. זה יותר גרוע מאיראן. משתיקים פה אנשים בגלל דעה פוליטית", הוא מוסיף.

לדבריו, כמי שמייצג את שכניו של בנט המתנגדים לבנייה ברחוב ולהסדרי האבטחה שהפכו את חייהם לסיוט, "לפני שבוע התברר שהכל נעשה בניגוד לחוק. פלילי ממש. כרגע בגץ מעוניין לפצל ל 2 את נושא הבנייה ואת נושא המחאה".

יצוין, שבניגוד לבלפור, כרגע אין מחאה פעילה מול ביתו של בנט וכל אלו שביקשו להפגין במקום פונו באופן מיידי על ידי המשטרה.

"העניין של בלפור מול רעננה, חד משמעית אני יכול לומר לך שיש לך כאן מערכת משומנת שעובדת נגד זכויות האזרח", תוקף עו"ד נזרי.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

18
עצוב ונכון מדובר בפשע שנעשה על ידי פרקליטים שופטים הם לא מפחדים שיעמידומאותם לדין על הפרת אמונים על הטיית הדין
יהודי
17
הפרקליטות ובג"צ מתנהגים כמו שלטון רודני
ללא שם
16
לך תאמין עפים על עצמם
james
15
לא מבין למה כל פעם עורך דין אחד צריך לילחם נגד ה0מולנים בבית המשפט,שיהיו גברים כמה עורכי דין ביחד ביחד ביחד ביחד...ותנו להם בראש פעם אחת.
ללא שם
14
הסירחון כבר מזמן מעלה רימה ותולעה בבג״ץ המושחת !!! בבבבבעעעעעעעע!!!!🐷�
דניאל
13
נראה מה הם יגידו---הם שמאלנים הם לא שופטים איך אפשר להגות את המילה הזאת .הם מטהרים שרצים.לכן עלינו להתפלל בכוונה "השיבה שופטינו כבראשונה" הימין יחזור לשלטון מי זה היה בימין ? ביבי לא העז לגעת בהם ומי שנגע היה תיק תפור מראש והוציאו ממנו שפנים כל שרי המשפטים בעבר "נפלו" למה?! כי סדום שם
אלמוני
12
בנט יבחר שוב ... אין לביבי סיכוי לחזור
אני חושב
אם החרדים לא ילכו להצביע כמו שלא הלכו בפעם האחרונה, השמאל והערבים שוב ינצחו.
נועם
11
אם זה חדש לך.אז לנו החרדים זה כבר ישן ומוכר
ינוש
10
מערכת מושחתת. משטר אפל
שיר
9
' יש שופטים מושחתים בירושלים '
רינה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: