מסכמים צום

"לשנה הבאה בירושלים": צום יום הכיפורים תם בתקיעת שופר

ב-22 תאונות דרכים שהתרחשו במהלך יום הכיפורים נפגעו כ-30 בני אדם, מהם אחד במצב בינוני • אלמונים השחיתו שני בתי קברות ביפו, אחד מוסלמי והשני נוצרי. על הקברים רוססו הכתובות "תג מחיר" • במהלך קטטה שהתרחשה בטמרה שבצפון, נדקר צעיר בן 18 ונהרג (אקטואליה)

(פלאש 90)

• ב-22 תאונות דרכים שהתרחשו במהלך יום הכיפורים נפגעו כ-30 בני אדם, מהם אחד במצב בינוני. כך נמסר ממוקד מד"א הארצי.

• אלמונים השחיתו שני בתי קברות ביפו, האחד מוסלמי והשני נוצרי. על הקברים רוססו הכתובות "תג מחיר" ומוות לערבים". בתנועות האיסלמיות גינו בחריפות את השחתת בתי הקברות.

• תשעה חודשים לאחר שהחלו ההפגנות נגדו ברחבי תימן, נשיא תימן עלי עבדאללה סאלח הודיע כי בימים הקרובים יתפטר מתפקידו.

• שריפה פרצה במהלך יום הכיפורים בשטיבל של חסידי גור בבני-ברק. אין נפגעים.

• במהלך קטטה שהתרחשה בטמרה שבצפון, נדקר צעיר בן 18 ונהרג. בעקבות הרצח התפתחו מהומות אלימות במקום.

• לציון עשור למלחמה באפגניסטן, פרסם נשיא ארה"ב ברק אובמה הודעה ובה הבהיר כי ארה"ב תמוטט בקרוב את ארגון אל קעידה כולה ותשיג את המטרה שלשמה החלה המלחמה.

• שריפה פרצה בדירה בקומה הרביעית של בניין מגורים בשכונת רוממה בירושלים. נזק כבד נגרם למקום. אין נפגעים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
דרכים??אבל אפחד לא נוסע ביום זה לא?!
תמימה
יש ערים חילוניות לידיעתך ושם יש לצערינו אנשים שגם כיפור הם לא שומרים
אליש...
8
שלא נדע יותר מצרות!
אוריהה
7
כרגיל, כל שנה ילדים פצועים ולא לומדים לקח, שההורים ישמרו על ילדיהם !!! יש כלי רכב בכבישים גם ביום כיפור. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מאיר
6
נגזר עליהם בר"ה שעבר... שלא נדע יותר מצרות.. בשורות טובות לכל עמ"י היקרים.
*דוסית*
5
נגזר עליהם בר"ה שעבר... שלא נדע יותר מצרות.. בשורות טובות לכל עמ"י היקרים.
*דוסית*
4
תבושרו במחילה וסליעחה וכפרה עצה קטנה- תעשו חשבון נפש ליד לוח שנה עברי לועזי ותכתבו לכם על התאריכים החשובים לכם תזכורת כמה ימים מראש
גובי מוצרי פרסום קידום מכירות
3
שנה טובה גמר חתימה טובה שבוע טוב שנזכה השנה לגאולה שלמה וברחמים. אמן
א. לוי
2
נפצעו כל כך הרבה אנשים?
svs
1
הקהל הקדוש מוזמן...
קוטלר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: