האלימות בבני ברק עולה מדרגה. נערי רחוב תקפו במהלך השבת מאבטח שהוצב בישיבה בשיכון ה´ בעקבות אירועי אלימות שאירעו באזור השבוע. תושבים בשיכון ה´ קוראים לעסקני הציבור בבקשה לעמוד לימינם בשעתם הקשה ולמצוא פתרון מהיר ויעיל לבעיה המטרידה את מנוחתם. רה"ע הרב יעקב אשר: "אין לעיריה את היכולת לטפל במקרים אלו, על התושבים מוטלת החובה לדווח למשטרה בכל מקרה של התפרעות המטרידה את הציבור ומסכנת את שלומו".
עדי ראיה סיפרו אמש כי בליל שבת בסביבות השעה 2:00 לפנות בוקר הגיע נער שהיה רעול פנים והחל להתגרות במאבטח הנכרי שהוצב בפתח הישיבה. לאחר מספר דקות שב הנער בליווי חברו שהיה רעול פנים אף הוא. הנערים התקיפו את הנער בעזרת אבנים וחפצים קהים. תלמידי הישיבה אומרים כי המאבטח הזעיק את עזרת המשטרה אך במשך עשרים הדקות שעברו עד שהגיעה הניידת הספיקו הנערים להימלט מהמקום.
בשיחה אומרים תושבים במקום כי תופעת נערי הרחוב מפריעה לשגרת יומם וכי הם מפחדים לצאת מבתיהם בשעות הליל. אחד התושבים אומר כי הוא לא יודע על מי מוטלת החובה לטפל בנושא: "אני בטוח שאם היה קורה דבר כזה ברמת אביב היית הבעיה נפתרת מיד. אני לא בא בתלונות לאף אחד", הוא אומר, "אבל כאזרח שמשלם ארנונה ומיסים אני חושב שמגיעים לי חיים יותר רגועים ובטוחים. התחושה היא שאנשים מתלוננים יומם ולילה במשטרה ודבר לא משתנה".