יאמי: תבשיל קבנוס ושעועית אדומה ברוטב פיקנטי

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה עם ניחוחות חורף עזים, ממוצרים זמינים ונגישים שיש בבית וניתן להשיג בקלות: נקניקיות קבנוס מבשר מעושן ועסיסי, שעועית ברוטב שמגיעה מוכנה אז איז ולא צריך להשרות ולבשל, פלפל חריף, כמה מרכיבים נוספים ויש לכם ארוחה הצגה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 בצל לבן, קצוץ דק דק
  • 5 נקניקיות קבנוס, חתוכות לפרוסות דקות
  • 1 קופסת שימורי שעועית מבושלת ברוטב
  • 3 כפות גדושות רסק עגבניות + מעט מים
  • מלח ופלפל
  • 1 פלפל חריף, קצוץ דק
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הנקניקיות, מערבבים יחד ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים את השעועית עם הנוזל, הרסק והמים ומתבלים קלות. מערבבים הכל יחד ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.

2. מפזרים את הפלפל החריף מעל, מערבבים ומגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד במבשלות בכיכר: