מבשלות בכיכר

מאפה תפוחים מקורמלים בניחוחות חורפיים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", לכבוד התנור החדש באולפן, מורן פינטו מפנקת בקינוח אלגנטי של בצק עלים ותפוחים מסוכרים. (ניתן להוסיף צימוקים או אגוזים). שימו לב! אין צורך ליצור בצק מאפס, פשוט קונים, מפשירים במקרר ומכינים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת בצק עלים
  • 1 כף שמן
  • 5 תפוחי עץ, חתוכים לקוביות
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים את הבצק לריבועים. מעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפייה וממשיכים לחתוך כמו בסרטון.

2. במחבת, מחממים את השמן ומוסיפים את התפוחים, הקינמון והסוכר. מערבבים עד שהתפוחים מתקרמלים יפה מכל הצדדים.

3. מעבירים למרכז הבצק ואופים כ-12 דקות עד להזהבה.

4. מגישים חם עם כדור גלידה בצד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
גודל חיתוך התפוח במתכון אינו נכון, זה גם צריך להכנס לפה כביס אחד עם כל הטעמים יחד וגם מצד שני פחות נח בפה שהחתיכות גדולות מידי. הייתי ממליץ לחתוך בצורה של קוביות קטנות יותר או פרוסות דקות של התפוח. סה"כ מנה מצויינת, שילוב הטעמים קליל ומנצח.
ש. שהם
3
משוגעת על המתכונים שלך. פרקטי קצר וקולע
אלופה
2
מתכון מאד טעים . אבל כשאין לי זמן ,אני לוקחת תפוח מוציאה את הליבה בכלי מיוחד . מפזרת קינמון ,אפשר גם סוכר מכניסה למיקרוגל לכמה דקות וזה אחלה מחמם ונעים .ומפיץ ריח בכל הבית ,
תהילה
1
טעים מאודד ןדרך אגב תודה על הטיפ של ש.שוהם הישתמשתי בו ממליץ לכם לעשות את זה זה הרבה יותר נוח
שמואל

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: