פרקליט הצמרת

הצוללות ותיקי נתניהו; עו"ד ציון אמיר בראיון

ההחלטה הלקים ועדת בדיקת לפרשת הצוללות; חקירות ראש הממשלה; התערבות בג"צ בחוקי יסוד והסחבת בתיקי דרעי וליצמן • פרקליט הצמרת ציון אמיר בראיון לישי כהן באולפן (TV)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
במקום לומר שמסובך לנצח את המערכת אולי מישהו ירים כבר את הכפפה ויגיש עתירה ראשונית נגד החלטת בגצ בכל מקרה שהיא על פניו נגד סמכותו לדון בה בכלל או נגד החלטות שיש בהן פגיעה בסמכויות הכנסת . צריך לאתגר את בגצ ואז הקוים יהיו חדים יותר וברורוים יותר לציבור מי הריבון שלא נבחר בבחירות אבל שולט במדינה ובציב
ח.ב.
3
פליליסט מצוין, אולי אפילו הטוב ביותר, אבל אם הוא חושב שמדינת ישראל יכולה להשאר דמוקרטית ביצירת מפלצת חוקתית שונה מכל המדינות אליה היא מבקשת להידמות, אז הוא טועה.
פרקליט צמרת או לא, הוא לא מבין במשפט משו
2
כל מה שריח יהדות נודף ממנו בג"צ נגד. בימים הקרובים יאשר בג"צ גיורים רפורמים. זה אחרי ,שאישר בג"צ הכנסת חמץ בפסח, לכל בתי החולים היהודים בישראל. בג"צ הוא השליט ,ללא סמכות וללא נטילת אחריות, מכיוון שהימין לא יודע לשלוט.
חיים
1
אני מאוד מקווה שצ'ייני לא היה חלק מהשחיתות. עורך הדין עושה את עבודתו ודואג ללקוח שלו, אבל לנו כאזרחים הבדיקה חשובה מאוד, אם בעלי אינטרסים נותנים למדינות המזרח התיכון את הכלים המסוכנים ביותר בלי להתחשב בשיקולים הבטחוניים, זה חייב להיפסק.
יוסי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחוק ומשפט :