מתכון: לחם, בירה ופירות מיובשים

לקראת ט"ו בשבט ממליץ שף אמיר שכטמן, ממסעדת ל'אנטריקוט התל אביבית, על אפיית לחם מתוק וריחני המכיל בתוכו מחווה - שבעת המינים. את המתכון הזה אסור לכן לפספס (אוכל)

מרכיבים(6 מנות):
  • 1 קג' קמח תופח
  • 1.3 ליטר בירה לבנה או שחורה
  • 200 גר' תערובת פירות יבשים מכל הסוגים
  • 50 גר' פשטן שלם
  • 50 גר' אגוזי מלך

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים יחד בצורת קיפול עד קבלת מסה אחידה.

יוצקים לתבניות אינגליש קייק, מפזרים מלח גם מלמעלה. אופים בתנור מחומם ל150 מעלות כ 45 - 50 דקות.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

ש

ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם
ש

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1
ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

אופים עם הילדים

||
4

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2