לארוחת הצהריים: עוף ברוטב חרדל

המתכון הבא יכול לשמש אתכן לארוחת הצהריים הקרובה או לסעודת השבת: מתכון לעוף ברוטב חרדל, ריבת משמשים ודבש

מרכיבים(8 מנות):
  • 8 כרעי עוף
  • 4 כפות חרדל
  • 4 כפות של ריבת משמשים
  • 5 שיני שום קצוצות דק
  • כף דבש אחת

אופן ההכנה:

תחילה מניחים את העוף בתבנית כשהעור כלפי מטה. בוחשים בקערה את כל חומרי הרוטב ומכסים את העוף בשכבה אחידה.

מחממים תנור ל-190 מעלות ואופים כחמישים דקות. מוודאים שהציפוי פריך, ומגישים.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

'מאחורי הסירים' | פרק א'

|

הסודות האמיתיים

||
21

ש
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם