מתכון: סינטה בתנור עם תפוחי אדמה

סינטה הוא אחד החלקים הפחות שומניים בפרה - ולמרות זאת אחד הטעימים. הנה מתכון לנתח סינטה צלוי בתנור, עם תפוחי אדמה קטנים ונימוחים (מדור אוכל, מתכונים בשריים)

מרכיבים(5 מנות):
  • 1 קילו סינטה מיושן
  • 20 תפוחי אדמה קטנים בקליפתם
  • צרור עלי רוזמרין
  • 4 שיני שום
  • 5 כפות חרדל דיז׳ון
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

לוקחים את נתח הסינטה, חורצים בו חריצים לאורכו ומשרים בחרדל, שמן זית, שיני שום ותבלינים.

מבשלים את תפוחי האדמה כ-10 דקות עד שהם מתרככים.

מחממים תנור לחום של 250 מעלות.

מניחים את תפוחי האדמה בתבנית, ומעליה - על רשת הצלייה - את נתח הסינטה. כך תפוחי האדמה יספגו את נוזלי הבשר במהלך הצלייה.

צולים כ-10 דקות בחום של 250 מעלות, ולאחר-מכן בחום של 150 מעלות כ-45 דקות.

בתיאבון.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

הטעם של החופש!

||
2
ש

חובה במטבח

ציקי גל|מקודם
ש

אהוב ומוכר

ציקי גל|מקודם
ש

סוד הקסם

כיכר בשיתוף ג'ליאת|מקודם
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

המתכון לאושר

||
1

נגמרו התירוצים

||
1

בינה פוגשת תאבון!

||
1
ש

סוד הקסם

כיכר בשיתוף ג'ליאת|מקודם

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1

בקלות ובכיף

||
3
ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

פרי הקיץ

||
3

בריא וטעים

||
1

אופים עם הילדים

||
4

לכבוד ט"ו בשבט

||
1

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2

שוחרי בריאות

||
1

לאפות בכיף!

||
1