- 2 כוסות פרי העונה (מכינים שלוקים מפרי אחד בכל פעם) חתוך לקוביות
- 2 כפות דבש - בהתאם למתיקות הפירות
אופן ההכנה:
מערבלים היטב את הפרי עד שאין חתיכות והתערובת חלקה ונוזלית. שמים בתבנית קוביות קרח, או בשקיות זיפלוק קטנות. מקפיאים ונהנים.
]]>מערבלים היטב את הפרי עד שאין חתיכות והתערובת חלקה ונוזלית. שמים בתבנית קוביות קרח, או בשקיות זיפלוק קטנות. מקפיאים ונהנים.
]]>כן (100%)
לא (0%)
כל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ
0 תגובות