- 4-6 מנות חזה עוף
- 1/2 ק"ג פטריות פורטבלו, פרוסות
- 2 כפות קמח
- 2 כפות שמן זית
- 6-8 שיני שום קלופים
- 1/4 כוס חומץ בלסמי
- 3/4 כוס מרק עוף ביתי
- 1 עלה דפנה
- 2 כפות טימין
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם חצי משמן הזית. מקמחים קלות את מנות העוף משני צדדים ומזהיבים על שני שדדים - שתי דקות על כל צד.
מוציאים לצלחת, מוסיפים את שאר השמן, ואדים את השום והפטריות עד שלא נשארים נוזלים שהופרשו מהפטריות. מוסיפים את שאר הרכיבים ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם מעט. מחזירים את מנות העוף ומבשלים עוד 2 דקות. מגישים חם.
]]>
0 תגובות