יהודה אבידן השיא את בנו, כולם התייצבו • צפו

יהודה אבידן, האיש והקול הכי מזוהה עם תנועת ש"ס זה שנים, השיא אמש את בנו באולמי "כתר הרימון" בבני ברק, בהשתתפות רבנים, ראשי ישיבות, אישי ציבור, ח"כים ואנשי תקשורת • צפו (אנשים)

יהודה אבידן, האיש והקול הכי מזוהה עם תנועת ש"ס זה שנים, הנחשב גם לאחד מבכירי התנועה לאור קרבתו ליו"ר השר אריה דרעי, השיא אמש (שני) את בנו, תלמיד ישיבת "עטרת ישראל", באולמי "כתר הרימון" בבני ברק.

בחגיגה הגדולה, השתתפו אדמו"רים, רבנים, ראשי ישיבות, אנשי עסקים, שרים, חברי כנסת, אנשי תקשורת ומכריו של אבידן שחגגו אל תוך הלילה את השמחה הגדולה.

בסידור חופה וקידושין כובד ראש ישיבת "עטרת ישראל", חבר מועצת גדולי התורה, הגאון רבי ברוך מרדכי אזרחי.

בשמחה התייצבו בזה אחר זה חברי הכנסת של ש"ס, שלאור הדיונים במליאת הכנסת, זכו לקיזוז מיוחד עם הרשימה המשותפת, שהחליטו, בהוראת ח"כ אחמד טיבי, למרות המשמעת באופוזיציה לכבד בכך את יהודה אבידן.

על החלק המוזיקלי היו אחראים האחים עמירן ואריק דביר שהקפיצו יחד את הרוקדים, כשאליהם הצטרף בהמשך הערב לקטע קצר הפייטן משה דואק.

שיא הערב היה קומזיץ חסידי של הזמר המרגש מוטי שטיינמץ בליווי מקהלת 'יחד', שסחף את מאות המשתתפים, במשך שעה ארוכה לאחר חצות הלילה.

צפו בתיעוד מהשמחה

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (55%)

לא (45%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
מישהו יודע מאיפה השימלה של הכלה ???
חני
צפרירה נתניה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אור
היית מתה לכאלה שמלות!!!!! זה מאיילת חן! ודוקא לא עפתי על השמלה-חמוד ול איותר.
מה
8
לכל פעיל. אנשים אוהבים לשהות במחיצתו.
עם אריה ננצח
7
איחוד? פיוס? ספרדים עם יתד???????????????
שששש
יואו איזה הגזמה..... מזה לאשכנזים אסור ללכת לחתונות של ספרדים????????? עוד מעט גם יהיה אסור למרוקאי להשתתף בחתונה של פרסי. די כבר אנחנו עם אחד מספיק עם זה לא הגזמנו?! וליזי מזל טוב אוהבת המוןןןן
נטע

אולי גם יעניין אותך:

עוד באנשים: