צוותי ש"ס והליכוד נפגשו, חוק הגיוס לא הוזכר בשיחה

בפגישת צוותי המשא ומתן של ש"ס והליכוד לא עלה נושא חוק הגיוס והסנקציות הפליליות, זאת במטרה למנוע סיקור שלילי בתקשורת. הנושא צפוי לעלות בפגישות המו"מ האחרונות (חרדים)

אריה דרעי (Yonatan Sindel/Flash90)

בחירות 2015 • מרכיבים ממשלה: בשעות אחר הצהריים (חמישי) הסתיימה פגישת המשא ומתן בין תנועת ש"ס ל'ליכוד'. בראש צוות המשא ומתן שלך ש"ס עמד השר לשעבר אריאל אטיאס שאמר בסיום הפגישה: "סיכמנו להמשיך להיפגש בצורה אינטנסיבית".

בפגישה עסקו הצדדים רק בנושאים חברתיים. ל"כיכר השבת" נודע כי הדבר נעשה במכוון בכדי שלא לגרור כותרות בנושא דת ומדינה בתקשורת הכללית.

בפגישות הבאות ידונו הצוותים גם בנושאי קווי יסוד הממשלה, נושא דת ומדינה, חוק הגיוס ועוד, זאת לאחר שכלי התקשורת ירפו מעט מהעיסוק בפגישות הצוותים.

כמו כן, בליכוד ביקשו הערב מצוותי המשא ומתן של ש"ס ו'יהדות התורה' להיות מתואמים בכל נושאי דת ומדינה, תקציבים וכל דבר שנוגע ליהדות החרדית בכדי למנוע מצב של דיונים כפולים על אותם נושאים.

באשר לתיקים שש"ס תקבל עם כניסתה לממשלה, הנושא יעלה בדיונים פנימיים של צוות מצומצם יותר ובין אריה דרעי לבנימין נתניהו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
הרי אתה יודע ששס תתנגד לחוק הגיוס אז למה לך להתחיל שוב עם שס זהו זה מתחיל לעבור את הגבול..
שס לההההה
אתה מאיים? מה נראה לך שבביריונות והפחדות תשכנע? אותנו להיות שסניקים כמוך? אם כבר אז תנסו לשחד אותם כמו שקניתם את קו עיתונות דתית ואת אבי בלום ששינה את עורו מאז שקיבל גו'ב באלעד מש"ס מאז הוא עיתונאי חצר (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אלי
7
למה לשים תמונה של רשע (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
קצניק
6
מי התמים שהאמין שש"ס תהיה כמו עץ בנושא הגיוס לצה"ל דרעי היה מוכן להבטיח אין סוף הבטחות סרק ביום הבחירות כי הוא הרגיש שעץ הולכים להכניס את אלי ישי לכנסת והם קנו את הלוקש של ש"ס לעומת זאת אם הם היו סוגרים עם אלי ישי ומעבירים אותו את אחוז החסימה הוא היה לפחות דואג להם לתקציבים (נשלח באמצעות כיכר הש
הפלג התמים

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: