'וואחד אזהרה...'

נתניהו: "שוטפים לכם את המוח - ערב-ערב"

ראש הממשלה וסוללת עורכי דינו יוצאים הערב במתקפה נגד ההדלפות התקשורתיות מתוך תיקי החשדות נגדו • הפרקליטים למנדלבליט: לחקור את ההדלפות; נתניהו בסרטון מיוחד (ארץ)

ראש הממשלה בנימין נתניהו פונה הערב (רביעי) באמצעות פרקליטיו ליועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט, בדרישה לעצור את "ההדלפות המגמתיות" נגדו, המשודרות מדי ערב באמצעי התקשורת.

במקביל, העלה נתניהו סרטון לרשתות החברתיות, בו הוא פונה לציבור ואומר: "ערוצי התעמולה ישטפו את המוח ערב-ערב עם הדלפות שקריות, מגמתיות ובלתי פוסקות מהחקירות. הדלפות מחקירות הן עבירה פלילית שדינה עד 3 שנות מאסר".

"מבחינת התקשורת", מוסיף ראש הממשלה, "כל האמצעים כשרים כדי לכפות את שלטון השמאל נגד רצון העם. זה לא יעבוד להם, אם אתם לא תתנו להם".

כאמור במכתב ליועמ"ש, עליו חתומים עו"ד נבות תל צור ועו"ד טל שפירא, פרקליטי נתניהו, נכתב כי חקירות ראש הממשלה לוו לאורך כל הדרך "בהדלפות מגמתיות בלתי פוסקות של חומרים מתוך חדרי החקירות, אשר מטבע הדברים היו ונותרו בידי גורמי האכיפה בלבד".

"הדלפות אלה איבדו כל רסן בימים האחרונים, כאשר מדי ערב אנו נדהמים לראות כי מהדורות החדשות בערוצים השונים נפתחות ב'גילויים חדשים ומרעישים' מתוך החקירות ובהדלפות מגמתיות של חומרי חקירה חלקיים, מסולפים, מעוותים ומוטים", הם כותבים למנדלבליט, "וזאת במטרה ברורה ליצור דעת קהל שלילית כנגד ראש הממשלה על רקע הבחירות הקרובות וכן על מנת להפעיל לחץ לא ראוי על היועץ המשפטי לממשלה אשר בימים אלה יושב על המדוכה לגבי תיקים אלה ממש".

מתוך המכתב של פרקליטי נתניהו (צילום מסך)

הפרקליטים ציינו, כי "מדובר בשיטפון של הדלפות שלא היה כדוגמתו בתולדות מדינת ישראל וספק אם בתולדות העולם המערבי כולו, אשר בינו ובין הליך הוגן אין ולא כלום". הם מזכירים במכתבם כי "הדלפה מגמתית של חומרי חקירה מסווגים על ידי עובדי ציבור מהווה מעילה חמורה באמון הציבור שניתן בהם, העולה לכאורה כדי עבירות פליליות של מרמה והפרת אמונים, לפי סעיף 284 לחוק העונשין וכן עבירה של גילוי בהפרת חובה לפי סעיף 117 לחוק העונשין".

עורכי הדין הזכירו במכתבם כי הפרקליטה ליאורה גלט-ברקוביץ, אשר הדליפה חומרי חקירה לתקשורת ערב בחירות מתוך חקירותיו של רה"מ לשעבר אריאל שרון ז"ל, הביאה אותה להרשעה פלילית חמורה.

"הדלפות אלה נעשו מתוך מטרה ברורה להזיק ולפגוע בראש הממשלה, במטרה ליצור דעת קהל שלילית כנגדו, על מנת להשפיע, שלא כדין על החלטות שעומדות להתקבל בעניינו וכן במטרה להשפיע על תוצאות הבחירות המתקרבות, באופן שיש לראות בכך משום ניסיון להשפיע על ההליך המשפטי ולהטות הליך בחירות דמוקרטי, כל זאת על ידי גורמים בעלי עניין מתוך רשויות האכיפה", ציינו הפרקליטים במכתבם ליועמ"ש.

"בנסיבות אלה, אנו פונים בזאת לכבוד היועץ המשפטי לממשלה בכדי שיורה על פתיחה בחקירה לאלתר של הנושא, בין על ידי מח"ש ובין על ידי כל גוף מוסמך ומתאים אחר", סיימו פרקליטיו של ראש הממשלה בנימין נתניהו את מכתבם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
ככל אשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ. הם טיפשים . הם לא מבינים שבזה שהם רודפים אותו ככה הוא מתחזק יותר . כמובן שמצפים למלכותו של מלך המשיח!!! אבל השמאל כולם אפס מאופס ליד ביבי!!!
יוסי
15
כחה זה ביבי שבנדם מצליך תמיד יש מקנים!!
גרשון
ככה זה שבנ"א מצליח תמיד יש מקנאים!!
ישראלית
14
בכל מקרה, בין אם ל' יהיו 4 מנדטים או 7 מנדטים, הם יהיו בורג חשוב בקואליציה. אבל אם לליכוד לא יהיו 35-40 מנדטים השמאל בראשות לפיד וגבאי יקימו ממשלה והחרדים השפויים יזרקו לאופוזיציה והחרדים המטורללים (קרי: הפלס הירושלמי) יחגגו ניצחון, כשהשמד והגיוס יחגגו במחוזותינו. ראו הוזהרתם חרדי מלידה
b b
13
אחד חכם ביבי: ואחד רשע לפיד: ואחד תם גבאי: ואחד שאינו יודע לשאול גנץ
גולן
ח ז ק !!!!
מייקל
12
אוהב אותך והקב"ה שומר אותך ובע"ה הוא ירחיק מימך את כל אלא שקמים עליך...יישר כוח אתה ראש הממשלה הכי טוב שהיה עד כה
אלין
11
ביבי אתה הכי טוב שיש
נתן
10
ואם יתברר....למרות כל הנסינות....להחליף שלטון...ולא בבחירות...והליכוד...בראש מר נתניהו ירכיב את הממשלה הבאה....על בסיס של 35 נבחרים....האם הפרקליטות והמשטרה,יחזירו למדינה מתקציבם,את הוצאות השווא האסטרונומיות והמיותרות,האם כל המעורבים,,בהדלפות ובמסיון הכושל...יילכו הביתה בבושת פנים או יקודמו..מעל
דודי
9
נגד רצון העם. אתה לא מפנה את חאן אל אחמר. אתה משחרר מחבלים. אתה מאשר כספים לחמאס.
אביתר יעקב מיכל
8
ולתת ממילא למפלגות הדתיות את קולו, תצביעו לנתניהו כדי להחליש את לפיד, בטוחני שרבותיכם יתירו לכם, כי כל כעסם הוא על דגל.
משה בן אברהם
את זה גם הרבי לא היה מרשה
דוד
7
יאלה תתפטר, דבר אחד טוב לא עשית ב10 שנים האחרונות. מחירי הדיור בשמיים, יוקר המחיה בעננים, ביטחון ברצפה, מה לא היה לנו שחיקת הרתעה מול החמאס טרור סכינים בירושלים וביהודה ושומרון. הפקרת משרד הביטחון בידי איווט האדיוט. חושב שמגיע לאזרחי ישראל מישו שידאג להם לשם שינוי. ולא מישו שעסוק רק בלהאדיר את שמו.
דוד
ששמאל אחר מתחרה איתו על הג'וב, אז העדר ממשיך לרחם עליו ולתמוך בו.
יצחק
נראה שכל ההסטוריה שאתה מכיר זה 10 שנים. מה היה לפני ומי אחראי על מה- זה כנראה מעל ליכולת השכלית שלך.
חיים
6
הוא קורבן ומאשימה את נתניהו, ובכך יש זליגת קולות לבנט. מה שהכי הכי מלחיץ את ביבי.
יצחק
5
באופן שאין ולא היה דומה לו גם בעולם התחתון השכם והערב ובשיא עזות המצח תדרשו שישתקו כולם ויתנו לכם לשטוף מוחות המון ההדיוטות ולשסות אותם בכל גורם אכיפה ולהסיתם נגד הממונים על שמירת החוק ולהרוס כל סממן דמוקרטי ולהפוך פושע לאליל והעם לעובדי אלילים ותצווחו אנו דורשים הליך הוגן תנו לנו לתקוף ותשתקו ושתיק
ללא שם
את מי אתה חושב לרמות.
mm
שהיא מופתעת'' ושופטת שניה משחררת מחבל כי ''הסכין היתה קצרה מדי'' וכשממשלת שמאל משחדת במיצובישי ח''כ חילוני מהימין אין חקירות על שוחד והשמש זורחת כאתמול, אל תאמין לצבועים המעונבים הקרויים שופטים ופרקליטים בכירים.
משה בן אברהם
כמה שנאה נוטף מהתגובה הנבובה הזאת!!!!!!!!!!!!!!
dh
4
ביבי אל דאגה אנחנו יודעים שאתה נקי מהרבה האשמות שאוו אנחנו שמים את ליבנו למענך כי כמוך אין לנו והשם שלח לנו אותך צר לנו מאוד שעשו לך עבל מיותר נקום בבוקר שקטים שרק אתה ולא חס וחליליה השמאל ישב בשלטון
איציק
3
שמח שאתה מפוצץ לשמאל את העצבים. תמשיך כך ואנחנו איתך.
משכיל
2
השמאל מוריד את המכנסיים כדי לעלות!! רק נתניהו!!!
מיכל
1
מה משותף בין ביבי , לאחמד טיבי ????? שניהם ....לא מעניין אותם מהבוחרים שלהם . אבל הם יודעים ובטוחים ש"הבוחרים חמורים" ..... והבוחרים מוכיחים זאת בכל פעם מחדש.....
אילן

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: