ונוסף גם הוא על שונאינו

יועז הנדל מקים מפלגה ומקדם מדינת אפרטהייד: שלילת הזכות לבחור ולהיבחר מלומדי התורה

יועז הנדל מקים את מפלגת 'המילואימניקים' ומאיים לשלול את הזכות לבחור ולהיבחר מאלה שאלה שלא יתגייסו לצה"ל | "בנושא הגיוס אנחנו צריכים להיות כוחניים ואגרסיביים. מי שלא ישרת לא יקבל כלום מהמדינה" | הוא מדבר על תנועה ימנית, אבל בפועל מקבל קולות רק ממצביעי מפלגות השמאל אשר באופוזיציה (בארץ)

יועז הנדל (צילום: Tomer Neuberg/Flash90)

יועז הנדל, שנפלט החוצה מהמערכת הפוליטית, עושה את דרכו חזרה לזירה באמצעות מפלגה חדשה אותה הוא מקים, תחת השם 'מפלגת המילואימניקים', כשם התנועה שהקים במהלך המלחמה. כעת, מתברר שהוא ניצל את התנועה ואת המלחמה לצרכים פוליטיים אישיים.

לפי דיווח באתר וואלה, מתברר שיועז הנדל בכלל רוצה לקדם מדיניות של מדינת אפרטהייד, ולשלול מלומדי התורה את זכות הבחירה לכנסת, ואת היכולת להיבחר.

בדברים שנשא ביום רביעי בכנס התנועה בבאר שבע, אמר הנדל: בנושא הגיוס אנחנו צריכים להיות כוחניים ואגרסיביים. מי שלא ישרת לא יקבל כלום מהמדינה, כולל הזכות לבחור ולהיבחר. אנחנו צריכים לייצר כוח שבעזרתו נכפה את זה על המערכת הפוליטית".

הוא מעוניין להקים אחרי הבחירות ממשלה שתכלול רק את המפלגות החילוניות, בלי הציבור החרדי - ובלי המפלגות של המגזר הערבי.

לטענתו, "נקודת ההכרעה בבחירות הקרובות היא מימין למרכז. מה שקורה בתוך המרכז-שמאל לא משנה שום דבר. כדי לכפות ממשלה ציונית צריך תנועה ימנית שתהווה אלטרנטיבה למאוכזבי קואליציית נתניהו-חרדים".

אך למרות זאת, מסקרים שפורסמו עולה כי המפלגה, המקבלת כרגע בסקרים מספר חד-ספרתי של מנדטים, מקבלת קולות בעיקר על חשבון מצביעי גוש מפלגות השמאל אשר באופוזיציה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (27%)

לא (73%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

66
מצויין שיגנוב כמה שיותר קולות מבנט
פיני
65
הכי דמוקרטי שאפשר.
יריב
64
איזה כותרת אכלו לי שתו לי יודעים רק לבכות ולהתלונן הפוך מדברי התורה הקדושה
עוז
63
תזכירו לנו מי זה???
כן ירבו מפלגות שמאל....
62
צודק ב100אחוז . בלי חןבות אין זכויות
רות
ובלי זכויות אין חובות. ברור. נשמח להפסיק לשלם מיסים.
בלי חובות אין זכויות
61
עוד ליצן
חסוי
60
יעקוץ 5000 קולות מאיזנקוט וזהו
עמי
59
הנדל שר"י לא צריך אותך אותך אתה שייך לפח זבל של ההיסטוריה לא יהיה לך כלום
אבי
58
לא הוא ולא אלף כמוהו יצליחו במזימתם הרשעית ולהפריע ללומדי התורה ,בכל דור ודור קמים עלנו לכלותנו והקבה מצילנו מידם
רוזי
בדורות הקודמים לא עשו את התורה קרדום לחפור בו, לא נהנו מדברי תורה בעולם הזה, לא ביזו את התורה ולא כיבו מאור הדת
אלי
מה הקשר לומדי תורה הם ההצלה של עם ישראל אף שרודפים אולם ומציקים להם כולל משטרה וכו
נונו
57
מעניין בסוף עוד אשכנזי רוצה להיות בראש גם במחיר של להיות ניאו נאצי
יהודי
אם היית חוזר לאושוויץ לשבוע במכונת זמן, לא היית משתמש במילים כאלו.
יהושע
נכון אבל שנאה של עמי ארצות גדולה משינאה של גויים...אגב מראה לך מיהם תומכי וראשי צה"ל..מיסיון
נונו
אנשים שונאי אדם כמו הנדל בהחלט זוכים בתארים לא שיגרתיים
אלי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: