המסר השבועי מהרב ניר בן ארצי

רוצה הקב"ה שעם ישראל יכירו ויודו על הטוב שהוא עושה לנו! עם ישראל - בלי הגנתו ושמירתו של הקב"ה - לא יכול להתקיים! הקב"ה אומר: "אני לא מקִים את מדינת ישראל לא בהודו, לא בסין ולא באף מקום אחר בעולם - רק בארץ ישראל הקדושה אליה יבואו כל היהודים! כדאי לכם - כל בתי הכנסת בעולם, בכל המדינות - לאסוף את ספרי התורה

10תגובות
הרב ניר בן ארצי (צילום: מתוך אתר תאיר נרי)

תודה לקב"ה! מודים אנו לו כל הזמן! אנחנו חייבים לו את החיים שלנו! ניסים גדולים קרו מיום שישי ושבת האחרונים: היה לנו נס גדול, שהקב"ה נתן לצה"ל לפגוע בראש חוליה שרצתה לעשות פיגוע המוני בארץ ישראל בפורים ותודה לקב"ה שמנע אותו! בנוסף, מעל מאתיים טילים שונים כוונו לארץ ישראל ונורו על יהודים - אף יהודי לא נפגע! שימשך הנס הגדול לתמיד ובורא עולם לא ירפה מאיתנו! נתפלל כולנו, שהנס הגדול ימשיך להגן על כל יהודי ויהודי, מכל המדינות סביבנו!

הקב"ה עושה דברים טובים וניסים גדולים - גלויים ונסתרים, לעם ישראל! רוצה הקב"ה שעם ישראל יעשו שינוי לטובה! רוצה הקב"ה שעם ישראל יחזרו בתשובה! רוצה הקב"ה שעם ישראל יכירו ויודו על הטוב שהוא עושה לנו! עם ישראל - בלי הגנתו ושמירתו של הקב"ה - לא יכול להתקיים! עם ישראל ימשיך להתקיים בכוחות גדולים מאוד! כשעם ישראל יבין, מה רוצה הקב"ה מהיהודים ויהיו כולם מלוכדים ומאוחדים - תהיה הגנה בארץ ישראל – מלמטה, והגנה משמיים – ממעל, ואף מדינה לה תוכל להפריע ולהרע לעם ישראל!

שמיים נלחמים לפרק את הרוע, השנאה, הקנאה, הגאווה והטומאה מהעולם! כדור הארץ שותף לעשיית שמיים באמצעות פעילות איתני הטבע: שיטפונות, רוחות קשות, רעידות אדמה והתפרצויות הרי הגעש, ובאמצעות השנאה שקיימת בכל מדינות העולם: הרעים נלחמים עם הטובים והטובים עם הרעים כדי לחסל זה את זה - סוף הטובים לנצח!שילוב כוחות של שמיים וארץ, במטרה לפרק את הטומאה והסטרא אחרא מעל פני האדמה!ובמטרה להביא את הכוכב - כדור הארץ, שיהיה איך שייעד אותו הקב"ה בזמן האדם הראשון ואשתו לפני החטא - כוכב טהור וקדוש! לא יהיו בו עוד מלחמות לעולמי עולמים! רק אהבה, אחדות, שלום, קדושה וטהרה!

בגירוש יהודים מבתיהם בתימן, נתן הקב"ה רמז לכל היהודים הגרים בחו"ל! בורא עולם ממשיך קדימה משלב לשלב, כשהשני קשה מהראשון - זה בורא עולם! זה יגיע לכל היהודים בעולם: לבתיהם, לעבודתם ולמכוניותיהם! כהרף-עין עושה הקב"ה פעולותיו! כולם יגידו 'זה הזוי! איך לא הרגשנו!' לא 'להתעסק' עם ריבונו של עולם! העולם נמצא בדין קשה מאוד ובורא עולם קורא ליהודים "מי לה' אליי!"

כל הקהילות ובתי הכנסת ברחבי העולם בורא עולם כועס עליהם ואומר להם לבוא לארץ ישראל הקדושה! הקב"ה אומר: "אני לא מקִים את מדינת ישראל לא בהודו, לא בסין ולא באף מקום אחר בעולם - רק בארץ ישראל הקדושה אליה יבואו כל היהודים! כדאי לכם - כל בתי הכנסת בעולם, בכל המדינות - לאסוף את ספרי התורה, 'להתקפל' משם דחוף ולעלות לארץ ישראל הקדושה! אתם נמצאים שם אך ורק בגלל החומר - לא בשביל הקב"ה, לא בשביל הרוח!".

משנת 1948 כשקמה המדינה – התחילה הגאולה! הגולה נגמרה! כל יהודֵי הגולה צריכים לבוא לארץ ישראל! ריבונו של עולם מחכה לכם כבר אלפי שנים וממשיך לחכות משנת 1948 עד הרגע הזה - 64 שנה! לא לשבת על הגדר – זו לא אמונה – זה ההפך מאמונה! אל תפסידו, לא את עם ישראל, לא את ארץ הקודש ותיזהרו מלהפסיד את בורא עולם - שתקראו לו ולא יענה לכם – תיזהרו! כואב לקב"ה שהוא מדבר אתכם בגובה העיניים ואתם לא מבינים מה הוא עושה בעולם! מתמהמהים ונשארים על הגדר!

כל מדינות עָרַב, ימשיכו להסתבך בתוך עצמן ולהרוג אחד את השני! לא רק הן, בכל מדינות העולם יסתבכו זה עִם זה וילחמו להוציא את הרוע והעוקץ מכל המדינות!

בארץ ישראל הקדושה,רוצה הקב"ה שירבו טהרה, קדושה, אהבת חינם, חסד ויקיימו את עשרת הדיברות!

כל מי שמזלזל ביהודים שנמצאים בארץ ישראל הקדושה - הקב"ה יזלזל בו!

כל המנהיגים של עם ישראל, לא להאמין לאף מדינה ולא להיות בשאננות! אף מדינה לא תעזור! לכל מדינה האינטרס שלה וליהודים אינטרס לעזור לעם ישראל!כל מנהיגי ארץ ישראל הקדושה יהיו מלוכדים ומאוחדים! לא 'יירדמו', יהיו ערניים ויפקחו עיניים - כל אחד בתפקידו! לא בשביל הכבוד - לרודף כבוד לא יישאר כבוד! ללא אינטרס אישי - אלא רק למען בניו של הקב"ה! ממשלת ישראל לא תסמוך על אף מדינה בעולם - רק על עצמה ועל ריבונו של עולם!

אין זמן למשחקים - על כל המנהיגים, הרוחניים והחומריים, לפעול להגן על עַם ישראל בדרך הנכונה והטובה! כשעם ישראל יהיה באחדות, באגודה אחת ובלב אחד - אף מדינה לא תוכל לפגוע בו! כי כל מדינות העולם פועלות לפי האינטרסים שלהן, כל עוד לא נוגע להן - הן בשאננות! לעולם לא ישכח יהודי את השואה! השואה צריכה ללוות אותו ומתוכה צריך להסיק מסקנות! צריך לשמור על ארץ ישראל, בידינו, במוחנו ובאמצעות תפילות לריבונו של עולם!

יהודים יקרים!יש ריבונו של עולם בשמיים ובארץ!אין לנו מספיק חכמה בינה ודעת, להבין את גודלו והדרו של מלך מלכי המלכים הקדוש-ברוך-הוא! אבל כל יהודי יודע שיש בורא בעולם וכל יהודי רואה ניסים ונפלאות יום יום!

אל תרגיזו את הקב"ה! לא כדאי לכם! הקב"ה זוכר את היהודי בטוב ובלא טוב! בשמיים הכל נרשם!

מטרתו של הקב"ה להכחיד את השנאה והסטרא אחרא מהעולם! להציל את העולם והיהודים! להקים את ארץ ישראל לתפארת! להביא גאולה ברחמים! לבנות את בית המקדש השלישי! ולהמליך את מלך המשיח בן דוד על ארץ ישראל והעולם - ברחמים!

באדיבות: אתר "תאיר נרי"

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
הקמת המדינה הציונית זה אתחלתא דגאולה,עפ"ל? מדינה שחרטה על דגלה עקירת הדת? הקב"ה הקים את מדינת הרצל? ממשלת "ישראל",הערב רב,הם המייצגים אותנו? הם המנהיגים שלנו? הם חומריים,כן.כמוך. צ.ה.ל הוא הבטחון שלנו? צודק הרב עמר שאמר עליך נביא שקר.ואני אומר,נביא שקר מסוכן שמערב קודש בחול כמו הנביאי שקר שבזמן
דארוויש.
7
שיהיה לו ולנו רק טוב בעזרת השם
ליאור
6
את הניסים הענקיים.
אמונה
5
הודו לד' כי טוב כי לעולם חסדו ! עם ישראל בתפוצות קומו ועלו לארץ במהרה !!!! שבת שלום ושנשמע רק בשורות טובות במהרה !
ת(ל)מיד ח(כ)ם
4
הרבה דברים שהוא אומר ממש מתרחשים ולתובתנו
שלמה
3
(א) הַלְלוּיָהּ הוֹדוּ לַיהוָה כִּי-טוֹב כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ: (ב) מִי יְמַלֵּל גְּבוּרוֹת יְהוָה יַשְׁמִיעַ כָּל-תְּהִלָּתוֹ: (ג) אַשְׁרֵי שׁמְרֵי מִשְׁפָּט עשֵׂה צְדָקָה בְכָל-עֵת: (ד) זָכְרֵנִי יְהוָה בִּרְצוֹן עַמֶּךָ פָּקְדֵנִי בִּישׁוּעָתֶךָ: (ה) לִרְאוֹת בְּטוֹבַת בְּחִירֶיךָ לִשְׂמחַ בְּשׂ
יעקב
2
בן ארצי צדק על שאמר שנראה ניסים גדולים. הרבה חזרו בתשובה בגללו. שבת שלום.
יהודה
1
כיפת שמיים
אלי הגרוזיני

עוד בהרב ניר בן ארצי:

למרות המתח והלחץ מכל מיני כיוונים, ליהודים בארץ ישראל אין מה לפחד מאף אחד. מוצאים מנהרה בשטח ישראל - לפוצץ אותה! ולא לחשוב מה יגידו. המסר השבועי של הרב ניר בן ארצי (יהדות)

||
4

משיח ממשיך לפעול רגיל. הקדוש-ברוך-הוא נותן לו חזיונות טובים, מלווה אותו צעד אחר צעד, מצמיח אותו ויוציא את משיח צדקנו בפרהסיה בזמן הקרוב (המסר השבועי)

||
11

בארץ ישראל הקדושה, הגשם יהיה בעִתו ובזמנו. לקדוש-ברוך-הוא אין בעיה להביא כמויות של גשם עד אין-סוף, אבל רוצה שבניו היהודים יתפללו אליו ויבקשו גשם (המסר השבועי)

||
2

אנחנו נמצאים בזמן שהוא כמו זמן נֹחַ והתיבה. ארץ ישראל זו התיבה והיהודים הבאים לעלות לארץ ישראל זה כמו לעלות לתיבת נֹחַ, כדי שיהיו מוגנים ושמורים (המסר השבועי)

||
1

כל הגויים יודעים, שמשיח נמצא בארץ ישראל, שהוא אדם, חי וקיים, עם אשה וילדים. הפלא הגדול - שהגויים שרים למשיח ולא יודעים מה הם שרים (המסר השבועי)

||
12
ש

החלו עבודות החפירה: 

פרויקט הבוטיק "רמות קאנטרי" שוכן על צלע הר המשקיף אל עמק הארזים ויציע חוויית מגורים אולטימטיבית. את הפרויקט מקדמת קבוצת 'בית ירושלמי' הרושמת בימים אלה התקדמות משמעותית בשלבי הביצוע הראשוניים. 

כיכר בשיתוף בית ירושלמי|מקודם

המסר השבועי

במזרח ירושלים ובגדה המערבית מתכננים תוכניות קשות ביותר ומסוכנות, המנהיגים מפתים אותם. יש הרבה ערבים בעלי תעודת זהות כחולה שהם המסוכנים ביותר (מסר שבועי)

||
3

בורא עולם ממשיך וימשיך להשתמש באיתני הטבע, ימשיכו הרוחות הקשות והגשמים הקשים, ימשיכו סופות הרוח הקשות, השיטפונות, חצי צונאמי או צונאמי שלם, רעידות האדמה והרבה הרבה אש (המסר השבועי)

||
6

בורא עולם ימשיך להכניס מסתננים, פליטים ודאע"ש לאירופה שיגרשו משם את היהודים. פעילות איתני הטבע, הסיבוכים והמלחמות יאלצו את היהודים 'להתקפל' גם מאמריקה הצפונית והדרומית (המסר השבועי)

||
8

בארה"ב ימשיכו אסונות טבע קשים. המים ימשיכו לגלוש בכל מיני מקומות, ועוד איתני טבע יִפְגעו. שהיהודים בארה"ב יפסיקו לבכות ולהתבכיין ויעלו לארץ ישראל (המסר השבועי)

||
3

יהודים בארץ הקודש, לא לצאת מארץ ישראל בחגים! המקום הכי מוגן ושמור בעולם - ארץ הקודש. בורא עולם נמצא בארץ הקודש (המסר השבועי)

||
10
ש

זמינה במלאי

עם הטויוטה סיינה, נסיעות משפחתיות יהפכו לחוויה שלא תרצו שהיא תיגמר | אם נמאס לכם להתפשר על “משפחתיות” צפופות, זה הזמן להכיר את הסיינה – מיניוואן מרווחת בגודל מלא- והפעם גם עם מנוע היברידי חסכוני! (רכב)

כיכר בשיתוף טרגט|מקודם

יש מתח ולחץ בעולם, שנאת חינם, אנטישמיות, אומרים שסוף העולם הגיע, שמלחמת עולם שלישית בפתח, לפי מה שנראה זה כביכול נכון, אבל אבא שבשמיים אומר 'זה לא סוף העולם, אלה חבלי לידה של משיח' (המסר השבועי)

||
7

אסור לעשות הפגנות נגד אדם שלא הורשע. כל ההפרעות נגד רה"מ בנימין נתניהו, זה מכסף שבא מחו"ל לקבוצה שרובה גויים ומעט יהודים שמאלנים, כדי להפיל את הימין (המסר השבועי)

||
1

חלק גדול מהערבים בעלי תעודת זהות ישראלית כחולה, קשים יותר מהפלסטינים שסביב ובתוך ישראל. הם עושים מאות ומיליוני שקלים ממכירת נשק ותחמושת לפלסטינים (המסר השבועי)

||
5

ממשלת ישראל, לא להיכנע לבקשות הגויים, לא להקשיב להם ולא למדינות אחרות, כולם מוסלמים. המדינות רובן מוסלמיות. בורא עולם מבקש מממשלת ישראל לא להיכנע (המסר השבועי)

||
6

חלק מהערבים בעלי תעודת זהות כחולה, מסוכנים ביותר. חלק מהם למדו מצה"ל. הם מלאים תחמושת ונשק. הר הבית מלא בתחמושת ונשק וגם חברון. יש הרבה כפרים שיש בהם מחרטות לייצור נשק (המסר השבועי)

||
8
ש

בוא ללמוד ותתחיל לעבוד 

תכנית ייחודית להכשרת חרדים להנדסה וטכנולוגיה בשיתוף התעשייה • מלגות קיום • מעטפת ליווי אישית ומקצועית עד להשמה • מסלולים שונים ברחבי הארץ (לימודים)

כיכר בשיתוף מיגו|מקודם

רוב רובן של תאונות הדרכים בישראל, קורות מרשלנות של נהגים שעושים שטויות, צחוק ולעג בזמן הנהיגה ופתאום, באלפית שניה - נפצעים ונהרגים (המסר השבועי)

||
9

בירושלים צריך זהירות וערנות, לא להאמין לאף גוי. יש להם שיטות חדשות, לשלוח ילדים קטנים שמבקשים לשתות מים, אוכל או כסף, ועושים מלכודת לחיילי צה"ל וליהודים (המסר השבועי)

||
4

הקדוש-ברוך-הוא מבקש מכל היהודים ומממשלת ישראל: תפסיקו לבנות במרכז הארץ. בבקשה מכם תשתחררו מהבנייה במרכז ארץ ישראל, בנו בנגב, בגליל ובשאר המקומות (המסר השבועי)

||
4

טראמפ שולח שליחים לעשות שלום. אם השליחים באים כדי לקחת חלקים מארץ ישראל ולתת לפלסטינים - לא יהיה שלום. אם הם באים כדי לעזור לפלסטינים לחיות, יהיה שלום (המסר השבועי)

||
4

יהודים יקרים, לאכול ולשתות רק במסעדות כשרות למהדרין! הגויים רוצים לפגוע ביהודים דרך האוכל ולהכניס למסעדות, עגלים, כבשים ועופות חולים, שגורמים למחלות הקשות (יהדות)

||
1
ש

ההשקעה המדוברת

"השילוב הייחודי של קרבה לבני ברק מצד אחד ולירושלים מצד שני, תשתיות מפותחות וקהילה תומכת, הפך את רחובות לאופציה מובילה בקרב משפחות חרדיות", מסביר אחד מתושבי העיר. "יש כאן שילוב של מגוון קהילות, לצד מוסדות דגל כמו ישיבת 'מאור התלמוד' והישיבה הספרדית 'ישיבה לצעירים'" (נדל"ן)

כיכר בשיתוף צמרות רחובות|מקודם
זמני היוםמזג אווירפנו אלינוקריירהמדיניות פרטיות