מתכון לסלקא

מתכון לסלקא. כך תכינו "קרא", "רוביא", "כרתי", "סלקא" ו"תמרי": מורן פינטו מגישה את סימני ראש השנה עם טוויסט מפתיע, והופכת אותם למעדנים שראויים לעלות על שולחן מלכים

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום ועריכה: ישי כהן)

מתכון לסלקא: "קרא", "רוביא", "כרתי", "סלקא", "תמרי": מורן פינטו מגישה את סימני ראש השנה עם טוויסט מפתיע, והופכת אותם למעדנים שראויים לעלות על שולחן מלכים.

החומרים להכנת סלקא:

10 עלי סלק טרי

1 בצל קצוץ דק

3 כפות שמן

מלח

פלפל גרוס

1 כף כמון

1 לימון סחוט

אופן הכנת סלקא

מחממים במחבת שמן ומטגנים בצל עד שיזהיב. מוסיפים את עלי הסלק חתוכים (ללא החלק הלבן) ומטגנים יחד.

לאחר-מכן, מוסיפים תיבול ומבשלים 5 דקות תוך כדי ערבוב.

סוחטים מעל את הלימון, ומגישים.

(צילום ועריכה: ישי כהן. המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר