סימני החג: כמה פשוט, ככה טעים

מתכון לסלקא. כך תכינו "קרא", "רוביא", "כרתי", "סלקא" ו"תמרי": מורן פינטו מגישה את סימני ראש השנה עם טוויסט מפתיע, והופכת אותם למעדנים שראויים לעלות על שולחן מלכים

מתכון לסלקא: "קרא", "רוביא", "כרתי", "סלקא", "תמרי": מורן פינטו מגישה את סימני ראש השנה עם טוויסט מפתיע, והופכת אותם למעדנים שראויים לעלות על שולחן מלכים.

החומרים להכנת סלקא:

10 עלי סלק טרי

1 בצל קצוץ דק

3 כפות שמן

מלח

פלפל גרוס

1 כף כמון

1 לימון סחוט

אופן הכנת סלקא

מחממים במחבת שמן ומטגנים בצל עד שיזהיב. מוסיפים את עלי הסלק חתוכים (ללא החלק הלבן) ומטגנים יחד.

לאחר-מכן, מוסיפים תיבול ומבשלים 5 דקות תוך כדי ערבוב.

סוחטים מעל את הלימון, ומגישים.

(צילום ועריכה: ישי כהן. המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (76%)

לא (24%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם
7
אוכלים דברים מתוקים בראש השנה לא ממולץ מאחר ויש שם פלפל שחור שזה חריף ולימון שזה חמוץ אני מטגנת את העלי הסלק רק עם ביצה וזה בהחלט מתאים לראש השנה שנה טובה לכל בית ישראל
מיכל
6
מקסים!נתת לי השראה ובהחלט הולכת לנסות את זה. מה עם שאר הסימנים??
שימרית
5
במקום לחמון כף דבש
רחל
4
ה
ה
3
טעימים
כרובית
2
תפסיקו לנצל כל חג לצורך חפלות וחגיגות. כולה סימנים למה צריך להשקיע מספיק לאכול סלק אדום לא מבושל.
איצקוביץ
1
אבל תמיד שווה לנסות טעמים אחרים.
מירית

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: