פרויקט חג: רוביא, גירסת תשע"ג

מתכון לרוביא: ממשיכים בפרויקט החג המיוחד של כיכר השבת - מתכוני סימני ראש השנה. והפעם: רוביא. מורן פינטו מלמדת אתכם, שלב אחר שלב, להפוך את הרוביא למעדן (מתכוני חגים)

ממשיכים בפרויקט החג המיוחד של כיכר השבת - מתכוני סימני ראש השנה. והפעם: רוביא. מורן פינטו מלמדת אתכם, שלב אחר שלב, להפוך את הרוביא למעדן.

המצרכים להכנת רוביא:


1 כף שמן
1/2 ק״ג שעועית טריה
2-3 כפות סויה תמרים
2 כפות שומשום
מלח

אופן הכנת רוביא

מחממים במחבת מעט שמן ומקפיצים קלות את הרוביא. מוסיפים את הסויה ומלח ומקפיצים עוד מספר דקות. מוסיפים את השומשום ומערבבים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
משרים את התחביב לילה שלם ומרתיחין אותו עם מים כמובן.ומוסיפים בבישול סילןשימתיק ויקבל קצת גוון חום אפשר להשתמש גם עם דבש.ככה ההורים שלי עשו הרבה שנים וגם אני נוהג כבר שנים לבשל במתכון הזה
ללא שם
7
עשיתי עם לוביה ויצא מצויין. למה אסור שומשום בראש השנה ?
רחל שבו
6
סויה תמרים
זיוה
5
שטויות בלי סויה בלי שומשום מאיפה לקחת את המכון המפליצי הזה
ללא שם
4
שון מנדס מושלםםםםם
...
3
מבשלת אותה בדיוק כמו שמבשלת שעועית לבנה , ברוטב אדום.
שרה
2
לא מקצועי!!
השפית
1
רק עם קפוא הבישול מתקצר, שנה טובה
א.ב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: