מתכון לשבת: סביצ'ה דג ים

מורן פינטו ממשיכה להפוך את השבת שלכם לחוויה בלתי נשכחת, והשבוע: מתכון לסביצ'ה דג ים, דג דניס טרי כבוש עם בצל, עגבניות, כוסברה, גרידת לימון ושפע של טעמים (אוכל)

מורן פינטו ממשיכה להפוך את השבת שלכם לחוויה בלתי נשכחת, והשבוע: מתכון לסביצ'ה דג ים, דג דניס טרי כבוש עם בצל, עגבניות, כוסברה, גרידת לימון ושפע של טעמים.

המצרכים לסביצ'ה דג ים

200 גר׳ פילה דג דניס טרי
1 בצל סגול קצוץ
6 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
מלח גס
פלפל גרוס
1 כפית גרידת לימון
1 לימון סחוט
2 ענפי בצל ירוק
שמן זית
עלי כוסברה קצוצה

אופן הכנת סביצ'ה דג ים

מורידים לפילה את העור, קוצצים את הדג ומניחים בקערה.
מוסיפים בצל קצוץ, עגבניות חתוכות, מלח, פלפל, בצל ירוק, כוסברה מערבבים ומוסיפים גרידת לימון ולימון, מזלפים שמן זית ומשהים לכבישה כחצי שעה לפחות.
מערבבים ומגישים
שבת שלום
מורן פינטו
ההרשמה לסדנאות חורף בערים השונות נסגרת השבוע ביום שני, ניתן ליצור קשר במייל
Mpinto166@gmail.com

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
שווה לנסות, נראה פיצוץ
רעבה
9
טטעעעעיייםםםםם!!!
מיכל
8
עושה חשק לחכות לפעם הבאה.. איזה אליפות
מלי
7
פשוט אין מילים !!!!! אהבתי את השילובים העדינים להפליא.. וההגשה היפה !!!
מירי
6
ואני גם לא סובלת את כל הדגים כמו ההרינג, והכבושים, הריח שלהם פשוט מסריח, דגים אפויים, יאמי.
חני
5
מתכון קל להכנה . הסבר מעולה. תודה
סימונה
4
אפילו כמה שעות זה יוצא יותר טוב וטעים
מוטי קופר
3
העור אפשר לשים את זה במים והעור יורד
רעיון
2
מוגש בערב שבת סביצה ולא גד רגיל. זה ממש קליל וטעים.
טונה אדומה
1
שיניתי קצת אבל יצא ממש מדהים תודה מורן
יואב

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: